17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Zgodba: Savdska Arabija raziskuje verjetnost uveljavljanja veriženja blokov pri oblasteh

- Advertisement -

Kraljevina Savdska Arabija gleda v dosegljivo vsiljevanje spretnosti blockchain na določeni ravni svoje izvršne oblasti, pa tudi za dovolitev uporabe kriptovalut. Po drugi strani pa lahko zakonito priznano kraljestvo najbolj učinkovito izdela v celoti rešitve, ki temeljijo na blockchainu, če najame nas, ki obvladamo te veščine. Oblasti morajo najeti Proficient Folk Savdska Arabija je pametna pri uvedbi v obtok uporabe kriptovalut v kraljestvu, pa tudi do sprejetja verige blokov, je priznala bajka, ki citira zakonito izvršno oblast. Poleg tega pravljica pravi, da je kraljestvo razpravljalo tudi o tehnologijah Web3 in o nameri, da se te uporabljajo.

Zakoniti, princ Bandar Bin Abdullah Al Mishari, pomočnik ministru za notranje zadeve za spretnosti, je kljub temu citiran v basni Release Media, ki nakazuje, da je treba dodatno opraviti prej, da bo Savdska Arabija lahko učinkovito izdelala v celoti rešitve, ki temeljijo na blockchainu. Priznal je: Bilo je kar nekaj srečanj, spletnih seminarjev, ki so omenjali implementacijo blockchaina v izvršni direktor, vendar za moj fragment, se vse to učijo in predpisi ne morejo več ustvarjati rešitev za blockchain, razen da imamo zdaj v teh subjektih inovativne usposobljene posameznike, ki lahko izdelajo rešitve z uporabo blockchaina, Web3 in kriptovalut.

Al Mishari je medtem predlagal, da kraljestvu ni treba več najemati strokovnjakov za blockchain, ampak mora »sodelovati z univerzami pri izdelavi kurikulum v blockchainu in spletu3.«

Medtem ko savdska izvršna oblast še ni ustvarila verjetnosti, ki se nanaša na uporabo kriptovalut, je nov videz predlagal več kot polovico prebivalcev države menijo, da morajo biti digitalne valute primitivne za sredstva. Bitcoin.com News poroča, da prebivalci kot svoje razloge navajajo enostavnost pošiljanja sredstev na določeni ravni meja in poceni prenos sredstev.

Kakšne so vaše rešitve za ta spomin? Opišite nam, kaj verjamete, da ste študirali v spodnjem komentarju.
Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in avtor. Veliko je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, pa tudi o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo zamik.

Opišite zasluge: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj primeren za informativne aplikacije. To ni stalna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za pridobitev ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, ponudnika ali korporacije. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno zaradi uporabe ali zanašanja na kateri koli yelp, predmete ali ponudnike, ki so navedeni tukaj.

1596339568

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -