19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Zgodnji kriptopionir slavi "hinavščino" Elona Muska pri plačilih z bitcoini

Zgodnji kriptopionir slavi “hinavščino” Elona Muska pri plačilih z bitcoini

Eden od zgodnjih podjetnikov kriptovalut meni, da Elonu Musku primanjkuje moralne doslednosti pri upravljanju Bitcoinov.

4813 Skupno ogledov

31 Skupaj delnice

Early crypto pioneer slams Elon Musk’s ‘hypocrisy’ on Bitcoin payments

Ustanovitelj ene od prvih fizičnih borz kriptovalut je Elona Muska, potem ko je direktor Tesle objavil, da bo podjetje za električna vozila prenehalo sprejemati Bitcoin (BTC) kot način plačila, strmoglavil s hinavščino.

Obtožbe hinavščine Musku izvirajo iz dejstva, da v Teslini bilanci stanja ostane približno 1,5 milijarde USD Bitcoinov.

Musk je kritiziral Poraba energije Bitcoin v nedavnem tweetu, kjer je objavil, da je Tesla ustavil nakupe vozil z uporabo Bitcoin. Muskov nenaden preobrat se zgodi le šest tednov po tem, ko je Tesla objavil velike novice z napovedjo, da bo sprejel plačila z bitcoini od strank v Združeni državi.

Toda po mnenju Nicka Spanosa, ustanovitelja podjetja Bitcoin Center v New Yorku in soustanovitelj protokola Zap, zaradi prisotnosti Bitcoinov v bilanci stanja za več kot milijardo dolarjev pomeni, da je Musk še vedno pripravljen izkoristiti dobiček, ki se mu zdi umazana okoljska nevarnost. Spanos je za Cointelegraph povedal:

“Izzivam Elona, ​​da če bi bil Bitcoin preveč umazan, da bi ga sprejel kot plačilo za svoja električna vozila, bi moral biti tudi preveč umazan, da bi bil” hodl ” za dobiček, ki temelji na tem, da ga uporabljajo vsi ostali. “

” Vsaj podnebni car John Kerry je od svojih milijonov v naftni industriji odsvojil, preden je zasedel svojo vrlino, “je dodal Spanos, sklicujoč se na prodajo zalog nafte ameriškega politika v milijonih dolarjev, preden je postal posebni predsedniški odposlanec Joea Bidena za podnebje.

Spanos je pomislil, da če bi Elon Muska je resnično skrbelo okolje, dovolil bi trgovanje z “umazanimi” kovanci v zameno za čiste avtomobile. Spanos je dejal:

“Zanimivo je, da želi Elon potrošnikom, ki se zavedajo zelene zelenice, onemogočiti, da bi svoj domnevno umazani kovanec zamenjali za čist avto. To se zdi kontraproduktivno. “

” Ogromen del porabe energije Bitcoina je vzdržen zaradi ponovnega aktiviranja in gradnje novih hidroelektrarn, “je spomnil Spanos in namignil na porast obnovljivih virov energije. rudarski viri, za katere nekatere študije ocenjujejo, da predstavljajo več 70% kriptokopavanja z uporabo obnovljivih virov na nek način.

Spanos se je skliceval na pozornost, ki jo je na Elona Muska opozorila ameriška komisija za vrednostne papirje in borze, ko je menil, da je z neodgovornimi in nepremišljenimi tviti manipuliral s cenami delnic Tesle. .

Ali Musk zdaj Bitcoin in Dogecoin (DOGE) podvrga istim pramenom in puščicam nezaslišane sreče, ki prizadenejo kriptovaluto, ko se svetovno znani milijarder odloči, da se bo zanimal za to ? Spanos je vprašal:

“Mogoče je, tako kot pri njegovem draženju DOGE-for-Tesla, vse to izmišljeno za manipulacijo cene Bitcoina. Ali ni zašel v težave zaradi manipulacije s cenami delnic Tesle? «

Dogecoin se je v petek znova odzval na Muskove tweetove, potem ko je direktor Tesle razkril, da sodeluje z razvijalci za izboljšanje transakcijska učinkovitost blokovne verige meme coin. Cena DOGE je takoj po tweetu skočila 26%.

Prejšnji članekBitcoin se je “zelo dobro zadržal”, kljub največjemu deviznemu prilivu po padcu marca 2020
Naslednji članek“Strah” zajema Bitcoin, ko se razpoloženje kripto trga zniža na najnižjo raven od aprila 2020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments