2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Zgodnji posvojitelji Ethereum Name Service (ENS) so bili nagrajeni z zajetnim petmestno...

Zgodnji posvojitelji Ethereum Name Service (ENS) so bili nagrajeni z zajetnim petmestno izdajo airdrop

Zgodnji uporabniki na trgu kriptovalut so bili ponovno nagrajeni za svojo hrabrost in raziskovanje, potem ko je priljubljen protokol Ethereum Name Service, ki izdaja nezamenljive žetone, ki delujejo kot naslovi in ​​spletne domene Ethereum, razdelil airdrop za svoj novi decentralizirani avtonomni ENS žeton organizacije (DAO).

Nastali airdrop se je za mnoge imetnike prevedel v takojšen petmestni plačilni dan in obstajajo tisti, ki bi registrirali več naslovov ENS v več denarnicah, kar pomeni, da imajo nekateri imetniki v posesti šestmestno izplačilo .

Splošno se je pričakovalo, da se bo za člane skupnosti ENS pripravljalo zračno spuščanje, zlasti zato, ker je taktika vse bolj pogosta 2021 in je postala priljubljena, ko je Uniswap, decentralizirana borza, presenetila uporabnike z retroaktivnim prenosom pozno leta 2022. ENS distribuiran 17 milijonov žetonov imetnikom domen in trenutno se žeton trguje za $62 na številnih menjalnicah kriptovalut.

Tabela porazdelitve žetonov ENS. Vir: ENS

Začel se je postopek zahtevkov za žetone ENS ob 19. uri v ponedeljek, 8. novembra, kvalificirani imetniki domen pa imajo čas do 4. maja 2022, da zahtevajo svoje dodeljene žetone.

Število žetonov, ki jih prejme vsak kvalificirani uporabnik, temelji na izračunu, ki upošteva, kako dolgo je naslov imel domeno, in dolžino registracije domene, z mejo osem let.

Nižje stopnje so prejele povprečje 93 žetone ENS, medtem ko je nivo srednje ravni prejel 587 ENS in najbolj aktivni udeleženci so si prislužili 1, ENS.

Zahtevanje žetonov zahteva tudi aktivno sodelovanje imetnika domene, ki mora glasovati o štirih členih ustave upravljanja ENS, ki je zasnovana za dober začetek nove decentralizirane avtonomne organizacije.

Uporabniki morajo prav tako prenesti svojo glasovalno moč za žetone, preden dobijo dostop do svojih žetonov in Coinbase se je izkazal kot eden izmed najboljših pooblaščenk pri predčasnem glasovanju.

5 najboljših delegatov ENS po glasovih. Vir: Tally

Povezan: Novi žeton imenske storitve Ethereum že ima popolnoma zmanjšano zgornjo mejo 3,1 milijarde USD

ENS cenovna akcija in skupni zahtevki

Podatki iz CoinGecko kažejo, da se je v kratkem času, ko je ENS trgoval, njegova cena gibala od najnižjih $

.72 9. novembra do visoko $49.49 novembra 11, kar pomeni, da je najnižja stopnja airdrop zdaj vredna približno $15,08

ENS/USD 1-urni grafikon. Vir: CoinGecko

Po podatkih Dune Analytics, obstajajo 200, 689 naslove, ki so upravičeni do prenosa, od tega 63,634 so že zaključili postopek in zahtevali 25.63 % razpoložljive zaloge.

Statistika ENS airdrop. Vir: Dune Analytics

Ta airdrop iz ENS-a označuje eno največjih padcev žetonov v letu, za dYdX airdrop, ki je najbolj aktivnim uporabnikom decentralizirane borze izvedenih finančnih instrumentov dal visoko šestmestno plačo, saj se je vrednost žetona dvignila po izdaji.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.