15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Zgodovinsko natančna Bitcoin metrika se bliža naslednjemu "potencialnemu" vrhuncu cene

Zgodovinsko natančna Bitcoin metrika se bliža naslednjemu “potencialnemu” vrhuncu cene

Vznemirljivo delovanje zgodovinsko natančne metrike postavlja temelje za nov cikel do najvišje cene.

23450 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Historically accurate Bitcoin metric nears the next ‘potential’ price peak

Bitcoin (BTC) izgublja čez 50% v enem mesecu ima lahko veliko srebrno podlogo, saj nižje cene postavljajo klasično bikovsko zastavo.

V četrtek je Philip Swift, ustvarjalec kazalnika Pi Cycle Top, je dejal, da bi letos še vedno lahko videli visoko ceno Bitcoina.

Prihranek pri padcu cene BTC?

Pi Cycle Top uporablja dve drseči povprečji – 111 – dan in 350 – dan pomnožen z 2 – za določitev verjetnih vrhov trga z razponom napak samo treh dni.

Izkazalo se je izredno natančno in trenutni pogoji postavljajo prehod med dvema povprečjema, kar kaže na vrnitev k bikovskosti.

„The 111 dma (oranžna črta) še naprej hitro pada pod 350 dma x 2 (zelena črta), «je na Twitterju komentiral Swift.

“V prihodnjih mesecih, ko se cena začne gibati, se v prihodnjih mesecih postavlja nov, torej potencialno visok križ varnostno kopiraj … kar verjamem, da bo. “

Grafikon top cikla Bitcoin Pi. Vir: LookIntoBitcoin.com

Bitcoin cena spodaj zaprta?

To daje trden kontrapunkt kratkoročnim cenovnim ukrepom ob strahu, da bi lahko tako imenovani “križ smrti” dveh drugih drsečih povprečij v prihodnjih tednih povzročil bolečino.

Prejšnji teden je analitik Filbfilb, ki je skupaj s Swiftom vodil trgovalni paket DecenTrader, predstavil potencial za pomembne premike BTC / USD navzgor ali navzdol.

„Cenovna akcija je nekako od 20 tedensko drseče povprečje (WMA), ki je običajno črta med bitcoinom, ki je bodisi na trgu bikov ali medvedov in kot tak ostaja medvedji scenarij za Bitcoin, “je zapisal.

” Če bi Bitcoin našel zadostno povpraševanje v nizkem 30, 00 Pričakuje se, da bo WMA deloval kot odpor. Padec nižje bi verjetno povzročil nizkih $ 20 ali 56. 6% popravljanje verjetnega cilja. Kot tak je cenovni ukrep v naslednjem tednu še posebej pomemben. “

Kot je poročal Cointelegraph , gradi soglasje, da je pri $ nastalo lokalno dno , 00 0 za BTC / USD. To je bilo napovedano še pred zadnjo dramo, v kateri je sodeloval Elon Musk.

Prejšnji članekIndijska centralna banka ostaja protikriptografska in v svojem stališču trdi, da ni sprememb
Naslednji članekBitcoin se zniža kot Elon Musk Tweets Emoji zlomljenega srca

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments