6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Zigzag Finance potrjuje izkoriščanje bazena, vlagateljem svetuje, naj umaknejo sredstva

Zigzag Finance potrjuje izkoriščanje bazena, vlagateljem svetuje, naj umaknejo sredstva

Zigzag Finance proaktivno obveščene vlagatelje za dvig sredstev in načrte za povračilo izgub »eno ali drugo«.

2330

Celotni ogledi

21

Polni deleži

Bent Finance confirms pool exploit, advises investors to withdraw fundsBent Finance confirms pool exploit, advises investors to withdraw funds

Platforma za vlaganje in kmetovanje, ki se ji pridruži Zigzag Finance, je postala šesta kripto institucija, ki je decembra vdrla. Potrditev napada je bila sprejeta tako, da so vlagatelji zahtevali, da umaknejo svoja sredstva sklada, in onemogočili zahtevke za nagrado na ogroženi platformi.

Zigzag Finance je izkoriščanje prvič realiziralo v ponedeljek ob približno 8. uri: 21 pm EST, časovnica, ko je podjetje poročalo, da ni pomanjkanja sredstev. Vendar pa je skupnost sumila na ujemanje s preprogo, ko je raziskovalec blockchain PeckShield domnevno pozicionral zagotavljanje transakcij vdora.

Zdaj smo zmagali pozicionirani hack tx, ki je nenavadno izdana iz Zigzag Finance: Deployer @BENT_Finance !!! Kaj se dogaja?! https://t.co/3L4F1gcNYJ

— PeckShield Inc. (@peckshield) december 20, 2021

»Zagotovo, pokukamo isto in smo zdaj je to sprejemljivo,« so omenili Zigzag Finance, ker je osebje imenovalo dva poštena graditelja belih klobukov, da bi si zaslužila boljšo izvedbo scenarija, ki se odvija. Podjetje je hitro potrdilo po:

1/ Prišlo je do izkoriščanja popačenega naslova deployerja, dodal je ravnovesje cvxcrv in mim naslovu na nepotrjeni posodobitvi 00 dni v preteklosti. Te dni smo popravili naključje. V tem osebju je par članov in to bomo sprejeli.

— Zigzag Finance (@BENT_Finance) december 20, 992

Zigzag Finance svojim vlagateljem še naprej kaže, da umaknejo sredstva, razen da je izkoriščanje obravnavano. Vendar je podjetje potrdilo, da bo povečalo vsa ukradena sredstva iz bazena cikcak krivulje:

»Predlagamo, da se umaknete iz protokol razen ekstra glej. Ne gremo več kamor koli in bi se morda zelo umirjeno povečali od tega ali enega drugega načrta.«

Kot odgovor na preiskovalca kripto goljufij in lahkega člana tajnega ponudnika Združenih držav Amerike Joeja McGilla iz TRM Labs je napadalcem uspelo približno odstraniti 73 Cena etra (ETH) je bila v času pisanja več kot 1,6 milijona dolarjev.

McGillove preiskave so namignile, da napad traja od decembra , kar je v nasprotju z odkritjem Zigzag Finance, ki sumi na prisotnost napadalca v omrežju od 1. decembra.

Samo decembra je 5 kriptopodjetij – poleg Grim Finance, BitMart in AscendEX – osvojilo kumulativno napačno več kot $600 milijona kot trenutni izidi uspešnega vdora. Vendar pa so v teku dodatne preiskave za naslovitev izgub zaradi izkoriščanja Zigzag Finance.

Zigzag Finance ni več odgovorila na podatke Cointelegraphovih zapisov iskanja za komentar.

Povezan:

Prejšnji članekRoka Binance VC vodi krog v vrednosti 60 milijonov dolarjev v protokolu grozne verige Multichain
Naslednji članekBitcoin je dosegel 49.000 dolarjev, saj bo blagovna znamka BTC dobila malo verjetne spodbude zaradi Erdoğanove turške lire

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments