0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Zimbabve je morda naslednja država, ki bo Bitcoin sprejela kot zakonito plačilno...

Zimbabve je morda naslednja država, ki bo Bitcoin sprejela kot zakonito plačilno sredstvo

Zimbabve se trenutno posvetuje glede naraščajočega zanimanja za kriptovalute in možnih tveganj.

1383

Skupno število ogledov

200

Skupaj deleži

Zimbabwe may be the next country to embrace Bitcoin as legal tenderZimbabwe may be the next country to embrace Bitcoin as legal tenderZimbabwe may be the next country to embrace Bitcoin as legal tenderZimbabwe may be the next country to embrace Bitcoin as legal tender

Zimbabve je pozoren na naraščajoče povpraševanje po kriptovalutah med svojimi ljudmi, ki jih vidi kot možno pot za rast. Država je bila tudi dovzetna za regulacijo celotnega sektorja.

Zimbabvejska vlada razmišlja o uporabi Bitcoina (BTC) kot zakonite možnosti plačil, da bi zadovoljila to naraščajoče povpraševanje in izkoristila tehnologijo, po lokalnih novicah.

Po novicah je potrdil upokojeni brigadni polkovnik Charles Wekwete, stalni sekretar in vodja urada predsednika in kabinetne tehnološke enote za e-upravo. da pogovori s podjetji že potekajo.

Po Wekweteju slabosti decentraliziranega ekosistema vključujejo neregistrirane čezmejne prenose, eksternalizacijo denarja, pranje denarja in nezakonito pridobljeno denarni tok v kasnejša nezakonita ali nezakonita dejanja.

Navedel je tudi, da oblasti poskušajo razviti predpise za zaščito potrošnikov in pomoč finančni prihodnosti države. Zato je vlada pred kakršnimi koli večjimi spremembami politike poiskala prispevke iz različnih sektorjev.

Zimbabve še ni podal nobenih večjih izjav, pravi uradnik, ki je dodal da je država še v fazi posvetovanja.

Vlada Zimbabveja je sprejela okvir digitalnega gospodarstva kot del nacionalne razvojne strategije 1, ki ga omenja kot sredstvo za povezovanje prizadevanj vlade in podjetij pri obravnavi razvijajočega se pojma digitalnega gospodarstva.

Več držav sprejema politiko Salvadorja o omogočanju uporabe in regulacije Bitcoina. Kljub poplavi kritik javnosti in po vsem svetu je vlada Salvadorja ostala neomajna pri svoji podpori zakonodaji o Bitcoin. Na Twitterju je salvadorski predsednik Nayib Bukele pohvalil uspeh načrta in navedel, da bo zaslužek Bitcoin uporabljen za gradnjo šole in bolnišnica v državi.

Afrika je fantastičen poligon za testiranje kriptovalut in veliko podjetij zdaj proizvaja blago in storitve primeren za različne države na celini – in sicer za zapolnitev praznine med afriškimi narodi in drugimi državami v smislu čezmejnih plačil.

Kot poroča Cointelegraph, je med julijem 75701 in junija 1200, afriški trg kriptovalut se je povečal za več kot 1,72 % , glede na Chainalysis. Visoka penetracija je bila opažena v Keniji, Južni Afriki, Nigeriji in Tanzaniji.

128018

128018

Prejšnji članekEthereum se vrača v odkrivanje cen, ko se ETH približuje 5.000 $
Naslednji članekDeFi explained.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments