15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Zip pričakuje milenijce z načrtovanim začetkom trgovanja s kripto v ZDA prihodnje...

Zip pričakuje milenijce z načrtovanim začetkom trgovanja s kripto v ZDA prihodnje leto

Avstralci “kupi zdaj, plačaj kasneje” fintech je ugotovil, da so uporabniki BNPL 67% večja verjetnost trgovanja s kripto kot neuporabniki.

768 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Zip eyes millennials with planned launch of crypto trading in the US next year

Avstralsko podjetje “kupi zdaj, plačaj kasneje” (BNPL) Zip, manjši tekmec nedavno pridobljenemu Squareu Afterpay, svoje prihodnje možnosti povečuje industriji kriptovalut.

Direktor Zip USA Brad Lindenberg je udeležencem na prvem dnevu maloprodajnih vlagateljev v podjetju povedal: »Inovacije v zvezi s kriptovalutami se zdijo kot v internetu 1995. ” Zanimanje podjetja za kriptovalute je bilo že nakazano in se zdaj uresničuje v konkretne načrte. Projekt združuje funkcionalnost trgovanja s kripto za uporabnike v Združenih državah in svojim trgovcem omogoča sprejemanje plačil z bitcoini (BTC).

Njegove notranje raziskave so okrepile zaupanje Zipa v to potezo, ki je pokazala, da Uporabniki BNPL -a 67% bolj verjetno trgujejo s kripto ne-uporabniki. Lindenberg je poleg tega predstavil kripto integracijo kot naravni naslednji korak za podjetje, ki si prizadeva zadovoljiti tisto, kar je poimenoval “tisočletna finančna prehrana.”

Zipov soustanovitelj Peter Grey je povedal novinarjem v začetku poletja je bila podpora za trgovanje s kriptovalutami in zagotavljanje digitalne denarnice med najpomembnejšimi zahtevami uporabnikov Zip -a, kar je nakazovalo, da podjetje razume svojo “mlajšo generacijo strank” in da bo uvedlo izdelke in storitve, namenjene njim.

Poleg funkcionalnosti trgovanja s kriptovalutami in trgovske podpore za plačila BTC Zip načrtuje tudi uvedbo funkcije »BitcoinBack« v 2022, da svojim strankam omogoči pretvorbo denarnih nagrad v BTC. Vse te ponudbe naj bi bile predstavljene v ZDA 2022, vendar se bodo sčasoma razširile na skupno 29 globalni trgi v naslednjih 12-56 mesecev, vključno z Zipovo domačo travo v Avstraliji.

Povezano: Square za pridobitev avstralskega fintech dodatnega plačila v $ 67 B posel

Kot je bilo sporočeno šele prejšnji teden, je AfterPay sam naznanil, da bo verjetno nadaljeval s kripto storitvami, ko bo regulativni okvir v Avstraliji bolj pregleden. Pionir BNPL je senatski preiskavi o “Avstraliji kot tehnološkem in finančnem središču” svetoval, da bi trgovci lahko znižali stroške plačila z uporabo kripto in da bi lahko izogibanje tradicionalnim tirnicam povzročilo znatno učinkovitost.

Prejšnji članekHebei je najnovejša kitajska provinca, ki uporablja kripto kladivo
Naslednji članekTehnike Bitcoin: Prihajajoči “zlati križ” predstavlja potencialno dno za ceno BTC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments