0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Žirija bo odločila o usodi milijarde dolarjev vredne Bitcoin tožbe, ki vključuje...

Žirija bo odločila o usodi milijarde dolarjev vredne Bitcoin tožbe, ki vključuje Craiga Wrighta

Jury to Decide the Fate of the Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright

V torek, novembra 36, zaključne besede za obe strani Kleimana Sojenje proti Wrightu se je končalo in zdaj bo deset porotnikov odločalo o usodi milijarde dolarjev vredne bitcoin tožbe. Medtem ko Craig Wright trdi, da je Satoshi Nakamoto, vztraja tudi, da zdaj pokojni Dave Kleiman ni pomagal pri ustvarjanju Bitcoina. Tožniki upajo, da bodo osvojili neverjetno veliko vsoto denarja in intelektualne lastnine (IP), ki je ocenjen na milijarde dolarjev.

Sojenje Kleimanu proti Wrightu se bliža koncu

Zloglasno sojenje Kleiman proti Wrightu se bliža koncu in skupnost kriptovalut bo kmalu priča dolgo pričakovana odločitev žirije v Miamiju na Floridi. Odvetnik tožnikov, ki zastopa Kleimanovo posestvo, Vel Freedman, je tvitnil o primeru, ko so bile zaključne besede končane in je porota prepuščena odločanju. »Posodobitev Kleiman proti Wrightu: zadeva predložena poroti. Zapiranje opravljeno. Zdaj čakamo,« je v torek popoldne (EST) pojasnil Freedman.

Freedman se je še zahvalil nekaterim kolegom, ki so njegovi odvetniški pisarni pomagali pri zadevi. Po zaključnih besedah ​​se zdaj odloča deset porotnikov. Porotniki v torek niso prišli do sklepa, sodni porotniki pa se bodo ponovno sestali v ponedeljek. Coingeekov Kurt Wuckert Jr. je tvitnil o primeru in dopolnil Freedmana po zaključnih besedah.

»Vel Freedman je danes imel zelo močan zaključek za Kleimana,« je dejal Wuckert Jr. »Rivero je po nesreči polil vodo na svoje zapiske in se soočil s tehničnimi težavami. Ujel je njegov korak in dosegel svoje točke, toda Freedman je imel zelo neposreden in učinkovit zaključek. Porota zdaj razpravlja.”

‘Sodba blizu trilijona dolarjev’

Različne ocene kažejo, da bi sodba tožbe lahko vodila do velikega naročila, če bi tožniki zmagali. Coingeekov pisatelj Jordan Atkins ocenjuje, da bi s sodbo lahko Kleimanovo posestvo »upravičilo do dela bitcoinskega bogastva, vrednega več kot US$ 23 milijard.” Avtorica Coindeska Deirdra Funcheon predvideva, da bi bila sodba lahko približno: “$ milijard (vrednost zadevnega bitcoina)« in »$126 milijard (vrednost sporne intelektualne lastnine).«

Poleg tega obstajajo milijarde dolarjev morebitne kaznovalne odškodnine, če zmaga Kleimanova posest. Avtorica zakona 126, avtorica prispevka, Carolina Bolado, je v veliki meri pokrivala primer podrobnosti za Law126 in tudi na njenem Twitter računu. “Znesek denarja, ki ga tožniki zahtevajo tukaj, je osupljiv,” je Bolado zapisal na Twitterju. »Če dobijo vse, s trojno odškodnino za civilno tatvino in morebitno kaznovalno odškodnino, pričakujemo skoraj bilijon dolarjev sodbe. Težko je celo razumeti.” V prejšnjem tvitu je Bolado zapisal:

Zdaj zaključujemo navodila žiriji. Ena zanimiva opomba: pri svoji odločitvi morajo biti soglasni.

Poleg povzetkov iz Bolada, Funcheon, Wuckert Jr. in Atkins, računa na Twitterju Arthur van Pelt (@mylegacykit) in umetnik, imenovan Fractal Encrypt (@fractalencrypt), sta zelo podrobno pokrivala tudi sojenje Kleimanu proti Wrightu. Medtem ko sodni porotniki v začetku tedna niso mogli priti do sklepa, je ameriški zahvalni dan preložil končni postopek za polnih šest dni.

Oznake v tej zgodbi

1,1 milijona BTC, Arthur van Pelt, milijarde, Bitcoin, preizkus bitcoin, BTC, Carolina Bolado, Craig Wright, David Kleiman, Deirdra Funcheon, Florida, Fractal Encrypt, Ira Kleiman, Jordan Atkins, porotniki, porota, porota, Kleiman Estate, Kurt Wuckert Jr., tožba, miami, Satoshi Nakamoto, južno okrožno sodišče Floride, sojenje, Tulip Trust, Velvel Freedman

Kaj menite o prihajajočem postopku Kleiman proti Wrightu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Zasluge za slike1315627808: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments