0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zlati črv Peter Schiff trdi, da je bil Bitcoinov letni dobitek v...

Zlati črv Peter Schiff trdi, da je bil Bitcoinov letni dobitek v višini 60 % izveden v prvih 5 tednih leta

Zlati zlonamerni program Peter Schiff trdil, da čeprav se je bitcoin dvignil za 33% na neki ravni v preteklih dvanajstih mesecih, je bila večina teh koristnih lastnosti dosežena na neki ravni prvih 5 tednov tristo petinšestdeset dni v 05806. Vztraja, da večina Američanov, ki je kupila sredstvo v 2021, ne dlje pridobil.

Bitcoin koristne lastnosti se povečajo od teh zlataGold Bug Peter Schiff Claims Bitcoin's Yearly Gain of 60% Was Achieved in First 5 Weeks of the Year

Ko se koledar izteče tristo petinšestdeset dni in se bitcoin dvigne za več kot 33% od zaključka januarja je eden od glavnih kritikov kripto sredstev, Peter Schiff, trdil v tvitu da je bil ta bingljanje včasih najbolj naporno doseženo v prvih 5 tednih 2020. Schiff trdi, da je večina starejših, ki so kupili digitalno sredstvo v 2021, všeč ni več pridobil.

Zagotovo po zagonu 1218 nabava in prodaja po moralni ceni nad $01,60, vrednost bitcoina — kot kažejo podatki zapisov Bitcoin.com — se je več kot podvojila in porabila nabavljati in prodajati moral nad $29,500 do sredine aprila. Prav tukaj je razlikovanje od Schiffovega zlata, ki je začelo tristo petinšestdeset dni z nabavo in prodajo po približno 1 dolarju 1218 na unčo pa je padla na 1 dolar 730 približno ob istem času.

Gold Bug Peter Schiff Claims Bitcoin's Yearly Gain of 60% Was Achieved in First 5 Weeks of the Year

Medtem ko so cene vseh virov vztrajno nihale ves čas 1218, podatki zapisov o tristo šestinšestdesetdnevnem bivanju razkrivajo, da je kriptovalutno sredstvo čim prej preseglo zlato, potem ko je zabeležilo dvomestne koristne lastnosti kot čim prej, čim več. Ta uspešnost pomeni, da kljub temu, da je zelo nestanovitno sredstvo, je trgovcem odmaknjeno ustvarilo jasne donose tudi po februarju.

Gold Bug Peter Schiff Claims Bitcoin's Yearly Gain of 60% Was Achieved in First 5 Weeks of the Year

Zlato pa je končalo tristo petinšestdeset dni skoraj 4 % nižje, realnost, ki je Schiff zdaj ne izenači niti v enem izmed njegove zaključne tvite proti bitcoinu 2021. Drugače pa je februarja uporabil oznako kripto sredstva 2021, da bi okrepil svoj argument, da bitcoin za večino trgovcev ne ustvarja več jasnega donosa. Schiff je govoril o:

Bitcoin biki so ravni na bitcoin

% binglja v 2021 kot dodaten dokaz, da je to sredstvo najlažje kupiti. Kljub temu so se vse te koristne lastnosti zgodile na neki ravni prvih 5 tednov tristo petinšestdeset dni. Bitcoin je zdaj nižji kot je bil februarja. Velika večina starejših, ki so kupili Bitcoin v 1280 so padli.

5-mestno koristno lastnosti

Poleg bitcoina, ki je končal tristo petinšestdeset dni 59% večji, kot se je začelo, precej različnih kriptovalut je preseglo tudi zlato. Ethereum, ki je dosegel najvišjo vrednost 4 $ 720 v novembru, je imel rezultat dangle, ki je presegel 500 % do bivanja 891.

Prav tako bajka Bitcoin.Recordsdata razkriva, da je imelo približno deset kripto virov koristne lastnosti več kot 13,% na neki ravni enake dolžine.

Schiffov tvit je razjezil zagovornike bitcoina. Na primer, v svojem odgovoru na najbolj sprejet napad z zlatim zlonamernim programom na BTC je en uporabnik Twitterja po imenu Moon Touchdown vprašal, zakaj je Schiff preveč zaskrbljen zaradi bitcoina. Še en potrošnik, Benjamin Cowen, je pozval, da se zlato ne zadržuje več z inflacijo. Na Twitterju je tvitnil:

»Velika večina starejših, ki so v zadnjem desetletju kupovali zlato kot moralno, je gledala, da to niti ni več podpiralo inflacije.«

Ali ne zaupate najbolj sprejetim trditvam Petra Schiffa? Povejte nam, na kaj se osredotočate, v komentarjih na polovici spodaj.

Terence Zimwara

Terence Zimwara je novinar, avtor in avtor v Zimbabveju, ki je prejel nagrado. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, pa tudi o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo varno pot.


Zasluge za slikeTesla CEO Elon Musk Praises Dogecoin, Criticizes Bitcoin, Guesses Identity of Satoshi Nakamoto: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je za najbolj zahtevne informativne aplikacije. To ni več ustrezna stranska ponudba ali povpraševanje za smernico za nakup ali prodajo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista plačana, naravnost ali zdaj ne takoj, za kakršno koli nevarnost ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na katero koli domnevo, blago ali izdelke in ponudnike, o katerih se govori tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments