0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Zlati črv Peter Schiff vztraja, da to 'ni več kripto hladno vreme', ekonomist pravi, da je zelo podobno 'kripto izumrtju'

- Advertisement -

Odkar je bitcoin začel padati iz svoje rekordno visoko zadnje leto je ekonomist in zlati zlonamerni program, Peter Schiff, poskrbel, da se vsaka oseba zaveda, da z vsem srcem verjame, da bo glavno kripto sredstvo padlo na nič. Zdaj, ko je FTX propadel, je Schiff podvojil svoje prepričanje in ni zapravil nobene priložnosti, da bi se na neki stopnji v kaosu potopil v bitcoin. V ponedeljek je Schiff na Twitterju priznal, da v implicitnem času “ni več kripto ledenost” niti “kripto ledena doba”, ker to pomeni, da prihaja spomladanska otoplitev. Schiff vztraja, da cena bitcoina ne bo več skokovito naraščala, in tokrat meni, da bomo raziskali “izumrtje kriptovalut”.

Peter Schiff pričakuje izumrtje kriptovalut v primerjavi z otoplitvijo kriptohladnega vremena Peter Schiff je v tem trenutku še bolj kritiziral bitcoin (BTC) zaradi propada FTX zadnji teden. Schiff je v ponedeljek opisal, da je bil načrtovan za osrednjo predstavitev na konvenciji o plemenitih kovinah v Dubaju (DPMC) novembra 22-21.

»Lani je osrednjo besedo imel ,« je tvitnil Schiff. »Gledalcem je predlagal, naj prodajo vse svoje zlato in odstranijo bitcoin. Na dan, ko je govoril, se je z Bitcoinom trgovalo nad $60K, medtem ko se je trgovanje z zlatom približevalo 1 USD, 850. Od takrat je zlato padlo za 4 %, bitcoin pa padel 56%.«

Časovna pisarna DPMC pravi, da so »finančno izobraženi in Ustvarjalec bo razpravljal o razpadu hegemonije ameriških dolarjev, izgubi življenja bitcoina in remonetizaciji zlata v areni.« Schiff, ko je že razkril, da je nekoč obiskoval DPMC, je kritiziral povezanost prvaka Huge Bowla Toma Bradyja s FTX.

»Z bitcoin do zdaj pod $60K cilj, ugotavljam, da je že skrajni čas, da se ostali [hodlers] zavedate [Tom Brady] in umaknete laserske žarke iz oči za svoje profile na Twitterju. Tom Brady ne bi bil KOZA, če se ne bi naučil iz svoje napake,« je priznal Schiff.

Schiff je dodal, da kriptoekonomski sistem je bil nekoč načelo, ki se je zlomilo, ker je ameriška centralna banka začela cikel kvantitativnega zaostrovanja. Po Schiffovem mnenju so kriptovalute zakonito »najšibkejši člen v verigi groženj, saj imajo v bistvu največ finančnega vzvoda in najmanjšo resnično vrednost.«

Schiff je vztrajal, da je zdaj, ko ima veriga poškodovan člen, “veriga šibkejša in bolj nagnjena k okvari.” Schiff prav tako ni več preveč dolgotrajno govoril o preteklosti, ki je znana, da se ne strinja s superzvezdnikom Shark Tank Kevinom O’Learyjem, imenovanim g. Estimable, ko je O’Leary priznal, da se je nekoč “priklopil v Washington”, ker zdaj želi kripto regulacijo.

»Ne strinjam se z [Kevin O’Leary],« je Schiff odgovoril v skladu z O’Learyjevimi izjavami. “Dodatna vlada ureditev ni več rešitev. Lekcija FTX je za pokrovitelje, da izvajajo boljšo skrbnost in ne smejo več zakonito nespametno preskočiti špekulacije [bandwagons]. Poleg tega želimo, da zdrava gotovina s strastjo zavzema prostor prostim trgom, ne več centralnim bankam.«

Schiff verjame, da se kripto rally ‘nikakor ne bo ponovil – bitcoin manije je konec’ Na obletnici rekordno visoke cene bitcoina v zadnjih 5 dneh, je Schiff pripomnil, da je bil skupni dvig kriptovalut v zadnjem letu »včasih goljufija«. Zlati zlonamerni program je dodatno poudaril, da se kriptovalute “nikakor ne bodo ponovile – bitcoin manije je konec.” V ponedeljek je Schiff govoril o kriptovalutah in predlagal svoje 850,428 Sledilci na Twitterju, da ta sodobna kripto recesija ni več kripto ledenost.

»Tu ni več kripto ledenost, « je zapisal Schiff. »To pomeni, da prihaja pomlad. Tukaj tudi ni več kripto ledene dobe, saj je tudi ta pri nas razpadla že po nekaj milijonih let. Tukaj je kripto izumrtje. Kljub temu bo veriga blokov živela naprej. Zlato se bo znova dvignilo, da bi ročno ustvarili sodobno vrsto kriptovalut, zavarovanih s premoženjem,« je dodal Schiff.

Ekonomistov komentar je bil se je nekoliko posmehoval, potem ko je priznal, da je bilo to nekoč “izumrtje kriptovalut”, in ena oseba se je potopila v Schiffovo zdaj propadlo banko v Portoriku. “Kako je tvoja banka Peter?” zahtevana oseba. Kljub temu je Schiff odgovoril kritiku in priznal: “Mogoče bi lahko domnevno zapolnilo to, kar počneš ogromno, toda [the] vlada in mediji so to ubili – trg bo izvršil bitcoin.”

Oznake v tem zgodba Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC rally, centralne banke, kripto viri, kriptoekonomski sistem, kripto izumrtje, kripto rally, Crypto Frigid weather, kriptovalute, DPMC, Dubajska konvencija o plemenitih kovinah (DPMC), Economist, Free Market, FTX Finančna katastrofa, kolaps FTX, pokrovitelji FTX, zlato, zlati črv, oblasti, kevin o’leary, Micheal Saylor iz Microstrategy, mnenja, Peter Schiff, pravila, Schiff, izjave, Tom Brady Kakšen učinek si predstavljate Trditve Petra Schiffa, da tokratna recesija kriptoekonomskega sistema signalizira »kripto izumrtje na« v želji po »kripto ledenosti«? Omogočite nam, da sprejmemo vaše predloge o tej samodisciplini v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je bil energičen član soseske kriptovalut od 850 . Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 6,11 članki za Bitcoin.com Podatki v zvezi z motečimi protokoli, ki se v zadnjem času pojavljajo.

6373 Zasluge za kontrolni seznam : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najpreprostejše informativne funkcije. Dolga pot ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bo več zagotavljal investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, nenadoma ali zaokroženo, za kakršen koli razpad ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila uvedena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli učni material, blago ali podjetja, omenjena v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -