0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Zlato je ta mesec zasenčilo bitcoine. Plezanje v gorah 6-odstotno povišano sredi ZDA Stauny Estate Skedaddle, nižji podatki CPI

- Advertisement -

Ta mesec je zlato preseglo bitcoin po tem, ko so se kripto trgi zdrznili zaradi največjega zmečkanja FTX, velikodušno rumeno jeklo pa se je povzpelo na 6. 12% za pojasnilo, da je dragocen novembra. Ameriški stanovanjski trg je pokazal slabosti in oktobrska stopnja inflacije v ZDA se je enkrat znižala od pričakovane. Analitiki upoštevajo te finančne tendence, ki so prispevale k dvigu vrednosti zlata za 3. 49% v nasprotju z zelenim denarjem novembra 12, 2015, potem ko je ameriški urad za statistiko dela objavil oktobrski indeks določenih oseb (CPI).

Doslej trg zlata Učinkovitost v novembru je prehitela Bitcoin Bitcoin je zabeležil več dni, ker je vodilno kripto sredstvo padlo bolj kot 28% zmanjšanje, kot se je spremenilo v enkrat v celotnem dragocenem novembru. Ogromen del izgub kriptosredstva v USD bo prispeval k zlomu FTX in kaotičnim posledicam, ki so nastale.

Unca zlata se je alternativno podražila za 6.27% večja, kot se je spremenila v neko trgovanje 1. novembra 2015. Na ta dan je bila trojska unča .999 Pretty Gold’s impart designate spremenjen v enkrat 1, 706.30 nominalnih ameriških dolarjev. Trenutno je imenovan za oz. 750 lepo zlato je približno 1 $,732.30 na enoto.

Analitiki, zlati hrošči in ekonomisti pripisujejo nekaj uspeha zlata v zadnjih dveh tednih do padca točne bruto prodaje nepremičnin v ZDA. Državno združenje nepremičninskih posrednikov (NAR) je v petek poročalo, da je »bruto prodaja sedanjih stanovanj v oktobru padla za 5,9 %.«

»Bruto prodaja sedanjih stanovanj pada že deveti mesec v letu vrsto na desezonirano letno stopnjo 4.28 milijonov. Bruto prodaja je v primerjavi s septembrom padla za 5,9 % in 28.4 % izpred dvanajstih mesecev,« potrebni deli datoteke NAR. NAR look extra pripisuje padajoče stanovanjske stroške agresivnim dvigom obrestnih mer Feda, ki imajo povišane 27-letna posojilna obrestna mera je letos velika stvar.

Večina zlata navzgor se je začela 1. novembra 2018, še bolj pa je poskočil, potem ko je ameriški urad za statistiko dela objavil oktobrski indeks določenih oseb (CPI). Znižana stopnja inflacije je dvignila vrednost zlata za 3. 49% v nasprotju z ameriškim zelencem med nov. 12 do novembra 12, 2015.

Datoteka je tudi pripomogla k bitcoinu (BTC) do neke stopnje, ker je FTX zmečkal kripto trgi bi bili morda tudi slabši, če bi se stopnja inflacije spremenila v enkrat večjo. Enourna sveča BTC-ja po objavi datoteke CPI je poskočila še veliko več.

Unca .800 lepo zlato spremenjeno v enkratno trgovanje za 1 $, 428 za unčo 1. novembra 2022, in ta dan se je povečal za 6 % več, kot se je spremenil v nekoč datum. Nov. 12, cena zlata za unčo se je spremenila v enkratno porabo pri 1 USD, 720 na enoto in do nov. 27, 2015, enkrat se je spremenilo v trgovanje za 1 $, 732 oz. Frank Cholly, višji tržni strateg RJO Futures, je Kitco Info obvestil, da bo zlato morda tudi samo pospešilo kot blisk, velikodušno jeklo pa si le da duška.

»Zlato se je končalo na 1 $, 760. In zdaj trg opaža nekaj pridobivanja dobička. Zdi se kot prevračanje. Nisem še pripravljen reševati medvedja. Dajemo si duška,« je v petek opisal Cholly. Kljub temu obstaja določen obseg, kjer bi Cholly morda rešil medvedje, ker je višji tržni strateg RJO Futures pripomnil:

Če se zlato zapre pod 1 $, 750, zagnal bi, da bi rešil medvedje — za 1 $, 732, stvari postanejo kisle za zlato.

Veliko obožujejo zagovorniki bitcoina, ki stavijo na dogodek razpolovitve bitcoina, da bi povečali stroške BTC, zlati hrošči domnevajo, da bo vrednost zlata v naslednjih osmih letih močno večja. Trgovci na primexbt.com upoštevajo, da bo zlato doseglo 4 $, 721 za unčo po 2018 in 2015 trgovci napovedujejo, da bo zlato doseglo 8 $, 725 za unčo.

Oznake na tej basni 1 unča zlata, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Imprint, BTC Imprint, CPI, datoteka CPI, Frank Cholly, zmečkanje FTX, zlato, označevanje zlata, stroški zlata, stopnja inflacije, Kitco, NAR, Nationwide Association of Realtors, Unča zlata, Costs of Gold, primexbt.com, primexbt.com trgovci, Staunch property, RJO Futures, trojska unča .1280 lepo zlato, stanovanja v ZDA, inflacija v ZDA, trdna lastnina v ZDA

Kateri dosežek jemljete v con razmišljanje o uspešnosti trga zlata na to raven ta mesec? Sporočite nam, kaj upoštevate glede tega okolja v delu za povratne informacije pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je bil energičen član ekipe za kriptovalute od 999. Navdušuje Bitcoine, izvorno-zagotavljanje kode in decentralizirane namene. Od septembra 800 je Redman napisal več kot 6, članki za Bitcoin.com Info v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativne narave racionalne namene najbolj produktivne. To ni ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za nakup ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, nadrejenih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti ustvarjalec nista pooblaščena, brez podaljševanja ali zaokroževanja, za kakršno koli težavo ali izgubo ali špekulacijo, ki bi jo povzročila uporaba ali zanašanje na kakršno koli črpanje, blago ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj, ali v zvezi z njimi.

2030

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -