18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Zlato podprti digitalni žetoni bodo na turškem trgu nastopili po novem partnerstvu

Zlato podprti digitalni žetoni bodo na turškem trgu nastopili po novem partnerstvu

Partnerstvo vlagateljem omogoča nakup gramov akreditiranega zlata kot ERC – 20 žetoni.

4167 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Gold-backed digital tokens to hit Turkish market following new partnership

Trgovci z zlatom začenjajo iskati nove načine za razširitev svojega poslovanja na malo, zahvaljujoč tokenizaciji, ki temelji na verigi blokov. Mednarodna družba za trgovanje z zlatimi AgaBullion in fintech Aurus Technologies s sedežem v Združenem kraljestvu sta podpisala partnerstvo za ponujanje žetonov z zlatom na turškem trgu.

V partnerstvu bodo vlagatelji videli lastne grame Zlato, pooblaščeno za LBMA, prek AurusGOLD. Kot zlato podprti ERC – 20 žeton na verigi Ethereum, AurusGOLD (AWG) kovajo in distribuirajo prodajalci plemenitih kovin z uporabo rešitve, ki temelji na verigi blokov Aurus.

»Zlato je najstarejši decentraliziran finančni sistem na svetu,« je postal globalno priznan in uveljavljen ekosistem predsednik AgaBullion Gökhan Yılmaz. Dodal je, da je zaradi pomanjkanja osnovnega premoženja in velike volatilnosti druge kriptovalute nezanesljive, zato je fizično podprt žeton smiseln.

“Vidimo velik potencial za digitalne plemenite kovine,” je izjavil izvršni direktor AgaBulllion Sarp Tarhanaci. “S partnerstvom z Aurusom lahko zdaj uporabljamo njihovo blockchain platformo za olajšanje delnega lastništva zlata v Turčiji.”

Turška zgodovina vlaganja fizičnega zlata, skupaj z visoko stopnjo sprejemanja Kripto kot alternativni način zaščite bogastva naredi državo privlačen trg za digitalno zlato, je za Cointelegraph dejal AgaBullion.

Ko je govoril o priložnostih na trgu, je AgaBullion pojasnil, da je COVID – 19 – zaradi zaklepanja v Turčiji je državljanom onemogočen dostop do fizičnega zlata:

“Ljudje v Turčiji iščejo nekaj zanesljivega in trajnostnega. Zaradi svoje centralizirane strukture za potrošnike zlato ni učinkovito kupovati na spletnih platformah, ki jih zagotavljajo banke. Za AgaBullion je najbolj logičen naslednji korak digitalni izdelek. «

Turčija je znana kot ena od največjih svetovnih trgih zlata, kjer je plemenita kovina splošno priznana kot oblika bogastva. Vodja poslovnega razvoja podjetja Aurus Mark Gesterkamp je dejal:

“AgaBullion je pooblaščeni član Borsa İstanbul, ki ponuja infrastrukturo in trg. znanje in mrežo strank za nadaljnjo razširitev uporabnosti digitalnega zlata in drugih plemenitih kovin v Turčiji. “

Aurus je za Cointelegraph povedal, da je končni cilj AWG, da ga postavi kot plačilno sredstvo. Ekipa se ne želi kosati s fiat valutami, želi pa ponuditi zanesljivo in stabilno alternativo.

Blockchain tehnologija omogoča vključujoč in učinkovit sistem, so sporočili iz podjetja. “Plemenite kovine omogočajo dostop navadnim ljudem in ne le privilegiranim prefinjenim vlagateljem, ki trenutno pretežno prevladujejo na trgu.”

Prejšnji članekRipple objavi predlog za zvezne stranske verige, da glavna knjiga ostane vitka
Naslednji članekSvetovni gospodarski forum je izdal politična orodja za predpise DeFi

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments