20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Zlom zastave Bull potisne Avalanche proti 80 USD, cena AVAX pa doseže...

Zlom zastave Bull potisne Avalanche proti 80 USD, cena AVAX pa doseže rekordno visoko vrednost

Plaz (AVAX) je videti pripravljen doseči $ 80 po klasičnem tehničnem vzorcu, potem ko je dosegel novo vrednost nad $ 65 septembra 18.

Struktura se pojavi kot “Bull Flag” kratek trend vstran/navzdol po močnem premiku cene višje. Zaradi tega so zastavice Bull ponavadi videti kot padajoči kanali navzdol, ki jih predstavljata dve vzporedni liniji trenda, ki ujameta cenovno dejanje.

Poleg tega se osnovni obseg trgovanja na trgu suši, ko se cene nižajo, kar kaže, šibkost padajočega trenda. Zato se zastave Bull običajno razrešijo po prelomu nad zgornjo linijo trenda, pri čemer se cene dvignejo tako visoko kot prejšnja višina trenda, tj. Zastava.

Cenovno dejanje AVAX od avgusta. 20 je grozljivo privedlo do nastanka vzorca Bull Flag.

Dnevni grafikon cen AVAX/USD z zastavo bika. Vir: TradingView.com

Zgornja tabela prikazuje uresničevanje strukture, neposredno od $ 41-dolg naraščajoči trend (zastava) do formacije padajočega kanala navzdol do preboja navzgor. Posledično se zdi, da bo cena AVAX ciljno usmerjena na $ 80.

To je predvsem zaradi priljubljenih ciljev dobička Bull Flags; Analitiki iščejo višjo ceno z dolžino, ki je enaka velikosti stebra. Zato merjenje od prelomne ravni ($ 64. 64), cilj dobička AVAX znaša okoli $ 82.

Dnevni grafikon cen AVAX/USD s ciljnim dobičkom Bull Flag. Vir: TradingView.com

Nastavitev je prikazana kot Žeton plazov doseže novo rekordno raven cen in doseže $ 73. 47 prvič v zgodovini, po 618% skoku skokov iz julij 25 nizko od 9 USD. 39. Medtem so v časovnem okviru od leta do leta (YTD) njeni dobički presenetljivi 1, 988%.

Razcvet DeFi in NFT za naraščajočim AV

Rally na trgih Avalanche je natančno sledil podobnim potezam med žetoni pametnih pogodb, ki tekmujejo z Ethereumom, vodilno javno knjigo za razcvetom decentraliziranih financ (DeFi) in neopredmetenih žetonov (NFT).

Toda vladavina Ethereuma kot protokol vrhunskih pametnih pogodb je pod vprašajem zaradi dragih transakcijskih stroškov in težav z preobremenjenostjo omrežja. Posledično je trg naredil prostor za tako imenovane “morilce iz Ethereuma”, kot so Solana (SOL), Cardano (ADA), Fantom (FTM), Avalanche in drugi.

Na primer , je skupna zaklenjena vrednost (TVL) v ekosistemu Solana skočila za 165% v zadnjih sedmih dneh, glede na podatke, ki jih je poročal DeFi Llama, medtem ko je SOL/USD v istem časovnem okviru skočil za več 47%.

Podobno je Fantomin TVL narasel 18. 64%, pri čemer se tečaji FTM/USD dvignejo za 42% v zadnjih sedmih dneh. Kar zadeva Avalanche, se je TVL povečal za 0,5%, AVAX/USD pa za 45. 10%.

Blockchains in njihove predstave TVL. Vir: DeFi Llama

Nasprotno pa ima Ethereum TVL zavrnil 22. 69%, kar signalizira migracijo likvidnosti v konkurenčne verige.

AVAX/USD se je začel povečevati, zlasti potem, ko je Fundacija Avalanche avgusta začela istoimenski spodbujevalni program DeFi 22 . Organizacija je dodelila 180 milijon USD protokolom DeFi, ki se želijo preseliti iz Ethereum verige do Avalanche one.

Povezano: Avalanche Rush to give out več kot 180 M v spodbudah DeFi

Benqi, decentraliziran protokol o likvidnostnem trgu brez skrbništva, zgrajen na vrhu Avalanche, je prejel 3 milijone dolarjev od donacija fundacije.

Benqi je vodilni program TVL v ekosistemu Avalanche. Vir: DeFi Llama

Plaz je bil priča tudi rasti v Projekti NFT in DeFi, ki želijo delovati na vrhu svoje javne knjige. To je vključevalo partnerski Topps, izdelovalca zbirateljskih in trgovalnih kartic, ki je uporabil verigo verig Avalanche za uvedbo svojega “2021 Topps Major League Baseball Inception NFT Collection. «

Kljub temu Ethereum ostaja prevladujoča sila v prostoru pametnih pogodb. Projekt je v fazi obsežne nadgradnje omrežja, da bi rešil svoja vprašanja glede razširljivosti in omrežnih pristojbin, tj. S tem, da bo do naslednjega leta svoj temeljni protokol dokazovanja dela v celoti dokazal o deležu.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments