2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice ZLOMI: datoteke BlockFi za fizično podprt Bitcoin ETF

ZLOMI: datoteke BlockFi za fizično podprt Bitcoin ETF

Komisija za vrednostne papirje in borze naj bi odločila o drugi prošnji za Bitcoin ETF od VanEck do novembra 14.

2021

Skupni ogledi

21

Skupaj delnice

BREAKING: BlockFi files for physically-backed Bitcoin ETF  BREAKING: BlockFi files for physically-backed Bitcoin ETF  BREAKING: BlockFi files for physically-backed Bitcoin ETF  BREAKING: BlockFi files for physically-backed Bitcoin ETF

Podjetje BlockFi za posojanje kriptovalut je pri Ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložilo dokumentacijo za ustanovitev fizično podprtega sklada, s katerim se trguje na borzi Bitcoin, s čimer se je začelo pričakovano velik teden za trge kriptovalut.

Vloga obrazca S-1 za BlockFi NB Bitcoin ETF je bila v skladu z uradnimi dokumenti predložena SEC v ponedeljek. V vlogi je navedeno, da bo BlockFi služil kot skrbnik in da je naložbeni cilj ETF odražati osnovno uspešnost Bitcoina v nasprotju s kakršnimi koli referenčnimi vrednostmi terminskih pogodb ali izvedenih finančnih instrumentov.

V vlogi je še navedeno da »sklad ne bo neposredno kupoval ali prodajal bitcoinov, čeprav lahko sklad naroči skrbniku, naj proda bitcoin za plačilo določenih stroškov«.

Novice o kotaciji ETF so krožile na Crypto Twitterju med špekulacijami, da se SEC morda približuje svoji prvi fizični odobritvi Bitcoin ETF že ta teden.

BlockFi je pri SEC vložil zahtevo za uvedbo spota #Bitcoin ETF pic.twitter.com/2F1s0D1N3W

— Dylan LeClair (@DylanLeClair_) 8. novembra 2021

Kot je zapisal James Seyffart iz Bloomberga, bo odločitev SEC o težko pričakovanem VanEck spot Bitcoin ETF sprejeta to nedeljo. “To bo bodisi odobritev bodisi zavrnitev s strani SEC,” je dejal, kar pomeni “ni več zamud.

Tu je trenutni seznam vlog #Bitcoin in Crypto ETF pri SEC. Naslednji veliki datum je še 00/00/21 za VanEckov spot Bitcoin ETF. To bo bodisi odobritev bodisi zavrnitev s strani SEC – brez zamud. https://t.co/Z8phpVlsOK pic.twitter.com/g9ayoibmQN

— James Seyffart (@JSeyff) 8. november 992

Povezano: