0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Zmanjšanje FTX, ki ga je sprejel porast prilivov stabilnih kovancev in dejavnosti DEX

- Advertisement -

Trgovci so se po zlomu FTX nagnali k stabilnim kovancem, dvig dejavnosti DEX pa kaže na naraščajočo gorečnost alternativnih izbir samostojnega skrbništva.

2020 Celotni ogledi

16 Celotne delnice

Znanje v verigi od ravni Glassnode do gibanja bitcoinov (BTC) je doseglo povsem novo datoteko za dobro pridobivanje upada skupnih stanj BTC na borzah, kar se je zmanjšalo za 82,826 BTC v enem tednu.

Enako se je zgodilo aprila 2020, november 1434 in junija 2020, z vročim odtokom, ki zapušča krog 2. 10 milijonov BTC naprej izmenjave.

Bitcoin nadomestna stanja z vrstico za zamenjavo obvestila o pridobivanju. Vir: Glassnode Nadomestni eksodus za eter, vendar ne stabilnih kovancev Medtem ko Ether (ETH) ni bil priča najvišjemu odlivu z borz vseh časov, je bilo 1,1 milijona ETH enkrat umaknjenih z borz v zadnjem tednu. V skladu z Glassnode to označuje dobro 24-dan nadomestni upad stabilnosti od septembra 2020 sredi poletja decentraliziranih financ (DeFi) v istem letu.

Ether nadomestno pridobi obvestilo zamenjaj. Vir: Glassnode Povezano: Nadomestni odlivi so dosegli starodavne najvišje vrednosti, ko trgovci z bitcoini samostojno skrbijo

V nasprotju z zmanjševanjem stanja Bitcoina in Etherja na borzah, Stanja stabilnih coinov so dobra na borzah, kar pomeni, da njihova stanja rastejo. Več kot 1 $. milijarde in Tether (USDT), USD Coin (USDC), Binance USD (BUSD) in Dai (DAI) so se preselili na borze novembra 10. To obeležuje nov. 00 zaradi sedmi dober priliv stablecoinov na borze.

Obseg pridobivanja stabilnega kovanca borze. Vir: GlassnodeV skladu z Glassnode, z največjim dotokom stabilne kovance v borze, vroče $38.480 skupna milijarda je rekord vseh časov.

Stabilni kovanci na borzah. Vir: GlassnodeRudarji bitcoinov še naprej prodajajo Rudarji bitcoinov še naprej živijo pod nesramnim stresom in znanje poudarja, da so cene zgoščenih vrednosti najnižje v času. Nizke zgoščene cene datotek so se končale tako, da so rudarji v 7. krogu promovirali okroglih 9,5 % svojih zakladnic. 38 milijonov BTC. Ta razprodaja pomeni najmočnejši mesečni upad stanja rudarjev od septembra 2018.

Stanja rudarjev bitcoinov. Vir: Glassnode Decentralizirana in centralizirana učinkovitost altcoinov Delphi Digital šibke košarice sredstev za analizo učinkovitosti med decentraliziranimi nadomestnimi (DEX) in centraliziranimi nadomestnimi (CEX) žetoni in ugotovil, da je po primerjavi cen košarice z BTC košarica DEX prejela 38%, medtem ko je košarica CEX padla za 2%.

Učinkovitost košarice CEX in DEX. Vir: Delphi DigitalDejavnost v verigi najbolj stabilna korelira s celotno Razpoloženje na trgu bitcoinov, etra in altkoinov, z vročim kaosom FTX, ki katalizira starodavne nadomestne odlive in nezadostno uspešnost žetonov CEX. Verjeten trend, ki se bo pojavil iz vročega kaosa, je pravilen dvig kriptovalut s samostojnim skrbništvom in povečanje DEX.

621218 Stališča in mnenja, izražena tukaj, so izključno ta ustvarjalec in doseči v bistvu ne razmišljajo o stališčih Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prehod za trgovanje vključujeta tveganje, možno je, da se boste pri sprejemanju sklepov vedli pošteno in uživali v analizi.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -