20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Zmanjšanje izvajanja omrežja Bitcoin kaže na daljši trg: Glassnode

- Advertisement -

Kljub nesporni realnosti, da so cene bitcoinov solidne 20% obnova prej ali slej v zadnjem tednu, dodatni nasvet za meritve omrežni kviz bi želel ohraniti dodatno ceno se bo izboljšalo.

480 Celotni pogledi

33 Popolne delnice

Glede na to, da je več meritev v verigi za Bitcoin (BTC), zbranih v medvedjem razponu, bi nadaljevanje vrtoglave obnove cen zahtevalo večji kviz in cene, porabljene v omrežju, pravi Glassnode.

Oceno povprečne tržne rasti prej ali slej v zadnjem tednu je 1. avgusta prejelo podjetje za napovedi blockchain Glassnode v svoji najizvirnejši datoteki The Week On Chain.

V njem so analitiki opozorili na stransko rast transakcijskega kviza, aktivni naslovi Bitcoin, ki ostajajo v “pametno opredeljenem kanalu navzdol”, in znižanje cen omrežja kot razloge za razpoloženje vlagateljev v zvezi z do % skok cene BTC prej ali slej v zadnjem tednu. Kljub temu je BTC trenutno padel za 2% prej ali slej finala 23 ure nabave in prodaje pod $22, v $22,899 v bistvu v celoti temelji na CoinGecko.

Medved #Bitcoin in #Ethereum sta se močno dvignila od dna in dosegla nad realizirano oznako.

Razmišljanje se zdaj obrne na to, ali je trg podvržen dvigu ali ne ali ne ali pa osnove ne sledijo več skozi krepitev.

Več o tem v The Week On-chain https://t.co/taOkbeVlyv

— glassnode (@glassnode) 1. avgust 2021 Datoteka se začne z highl izboljševanje lastnosti podvrženega trga, ki vključuje upad izvajanja v verigi in rotacijo od špekulativnih vlagateljev k imetnikom dolgoročnih naložb. To pomeni, da je omrežje Bitcoin nakopičeno in prikazuje vse te lastnosti.

Glassnode je zapisal, da se bo upad izvajanja omrežja razlagal tudi kot pomanjkanje sodobnega kviza za omrežje s strani špekulativnih trgovcev nad imetniki dolgega časovnega okvira (LTH) in vlagateljev, ki so zelo prepričani v veščine omrežja. Datoteka navaja:

»Z izjemo nekaterih skokov vadbe, ki so se prej ali slej povečali v pomembnih priložnostih kapitulacije, verjetno najbolj originalna mrežna vaja pomeni, da ostaja majhen dotok sodobnega kviza kot ampak.«V razliko do zaključnega tedna, ko je ugledna raven kviza vplivala na določitev $13,13 raven za BTC in izdelava talne obloge, dodatni kviz ali želel ohraniti morebitno dodatno ceno se bo izboljšal ne bo več opazen. Glassnode ponovno omenja priljubljeni upad aktivnih naslovov kot “nizko podvržen tržni kviz profila”, ki je bil v pridobivanju v bistvu od zaprtja decembra.

Napoved je opazila podobnosti med domnevno najbolj izvirnim omrežnim kvizom vzorca in tistega, ki je vzpostavljen v 899 -899 dolžina. Podobno kot prejšnji cikel je tudi mrežni kviz usahnil po aprilu 2018 najvišja cena BTC vseh časov. Prišlo je do bistvene obnove v kvizu main vse do naslednjega novembra, ko so se cene povrnile na sodobno blagovno znamko ATH.

Kljub temu je kviz od novembra od zaprtja bil na padajočem vzorcu, z izrazitim skokom navzdol prej ali slej množičnih promocij v Bi morda samo.

»V omrežju Bitcoin še vedno prevladuje HODLer, in kot vendar, ni bilo več omembe vredne vrnitve sodobnega kviza od.”Glassnode je dodal, da nesrečni kviz nekoga, ki je prej kot predanih navdušencev nad bitcoini, sili omrežne cene v “ozemlje trga.” Celotna parcela skozi zadnji teden, dan za dnem, so cene znašale točne 000.4 BTC. Za razliko od tega, ko so cene dosegle ATH konec aprila, so dan za dnem cene omrežja dosegle vrh 77 BTC.

Povezano: Bitcoin bulls shield $20 V redu ob opozorilu podvrzite se tržnemu vzponu ‘živ in pameten’

Ob predpostavki, da se zaračunavanje cen poviša na kakršno koli omembe vredno stopnjo, Glassnode pomeni, da morda morda tudi pomeni, da je kviz navzgor, kar pomaga vzdrževati dodaten »konstruktiven strukturni premik« v izvajanju omrežja Bitcoin.

»Medtem ko zdaj ne moremo več videti bistvenega vzpona v cene, vendar je ohranitev ogla na tej metriki nedvomno znak obnove.«

7447

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -