9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Znak Ether bi se lahko 'odklopil' od različnih kripto po združitvi — Verižna analiza

- Advertisement -

Chainalysis predlaga, da bi se ETH po združitvi lahko ločil od različnih kriptovalut, saj bi lahko njegove nagrade za vložke povzročile enako kot obveznice ali blago .

200 Skupaj ogledov

10 Skupaj delnic

Podjetje za kripto analitiko Chainalysis je hitro ugotovilo, da bi znak etra (ETH) lahko ločiti od različnih virov kriptovalut po združitvi, z donosnostjo vložkov nedvomno z močno institucionalno sprejetostjo.

Na kontrolnem seznamu 7. septembra je Chainalysis pojasnil, da bo prihajajoča nadgradnja Ethereuma uvedla institucionalnim vlagateljem do vložkov daje enake donose določenim instrumentom, ki ustrezajo obveznicam in blagu, medtem ko poleg tega spreminjanje v napravo, ki je bolj okolju primerna.

Na kontrolnem seznamu je navedeno, da bo vlaganje ETH predvidoma zagotovilo 12-10 % letnega donosa za igralce, kot končni rezultat te resnice, zaradi katere je ETH ” vabljiva zamenjava obveznic za institucionalne vlagatelje« okuženi o tem, da donosi zakladnih obveznic zagotavljajo veliko manjšo primerljivost.

»Znak Ether bi se lahko ločil od različnih kriptovalut po združitvi, saj bodo njegove nagrade za vložke prinesle enako instrumentu požrejo obveznico ali blago z zvišanjem najvišje cene.”Povsem na podlagi Podatki Chainalysis, zbirka institucionalnih vlagateljev ETH – tistih s ceno vloženega ETH v višini 1 milijona dolarjev ali več – »pogosto narašča« od spodaj 881 od januarja 992 do približno 1, 100 od avgusta letos.

Podjetje ugotavlja, da mora to potrditi hipotezo, če se to število poveča hitreje po združitvi. institucionalni vlagatelji “na koncu gotovo iščejo vlaganje v Ethereum kot pristop, ki ustvarja donos.”

Kontrolni seznam Chainalysis poleg tega napotuje ETH za načrtovanje pri nadaljnjih maloprodajnih in institucionalnih trgovcih po združitvi, saj bo prihajajoča nadgradnja ustvarila napravo za staking bolj živahno naložbeno orodje.

V vmesnem času je stavljeni ETH zaklenjen v urejeni pogodbi, od katere zdaj verjetno ne bo več odstopljena, razen nadgradnja v Šanghaju okoli šestih do 12 mesecev po združitvi gre po strategiji .

Kot tak je trg ETH z vložki trenutno nelikviden, kar povzroča, da nekateri ponudniki storitev vstavljanja ponujajo sintetične vire, ki naštevajo povezano ceno vstavljenega Etherja, nasprotno pa je težava stran je, da “ta sintetika ne ohranja vedno znova vezja 1:1,” trdi podjetje.

“Šanghajska nadgradnja bo uporabnikom omogočil, da poljubno umaknejo vstavljeni eter, s čimer bo ponudil več likvidnosti za vložke in naredil vstavljanje na splošno bolj živahno ponudbo,« piše na kontrolnem seznamu.

Povezano: Binance US uvede vlaganje Ethereum z nizkimi ovirami prej kot The Merge

Drug poudarjen del je, da bo prehod verige blokov Ethereum na dokazilo o vložku zahteval, da se njegove zahteve glede porabe energije zmanjšajo za toliko 59% po nadgradnji, v skladu z osnovo Ethereum.

»Sprememba na PoS bo poleg tega naredila Ethereum bolj okolju prijazen, kar lahko morda ustvari vlagatelje s trajnostjo obveznosti bolj veselo s premoženjem. To še posebej velja za institucionalne vlagatelje. denarnico in v bistvu temelji na soustanovitelju Ethereuma Josephu Lubinu, poleg tega pa je ta teden natisnil isti kontrolni seznam, ki išče “vpliv združitve na ustanove”.

Kontrolni seznam odraža enake občutke v primeru nagrad za vlaganje ETH in okoljske trajnosti, ki privablja institucije, vendar poleg tega poudarja pomen verige PoS Ethereum, ki »ustvarja močnejša varnostna jamstva za institucionalne vlagatelje« skupaj z izvedljivim ETH, da se izkaže za deflacijsko sredstvo:

»Zmanjšana izdaja ETH in povišane opekline bodo sistematično zmanjšale prisoten ETH – povzročile deflacijski stres na ETH, s čimer bodo ublažile institucionalne težave z razpadanjem znaka žetona na nič in naraščajočo verjetnostjo povišanja stroškov.«

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -