15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Znamka Bitcoin grozi z 19,6 tisoč $, saj Ray Dalio napoveduje 30-odstotni padec delnic

- Advertisement -

Posledice združitve Ethereuma ne nudijo predaha kripto bikom, ki se soočajo z vztrajnim stresom na trgu, saj tudi delnice padajo.

1800 Celotni ogledi

30 Celotne delnice

Bitcoin (BTC) je septembra poskušal preseči lokalne najnižje vrednosti 16, ker se je najsodobnejši neustrezni-kripto padajoči trend okrepil.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingView Brez olajšave za bike BTC po združitvi Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili strategijo črpanja BTC/USD $19,100 pri času pisanja, pri čemer je kupec okrepil natančno smer, ki je zmanjšala dodatni padec.

Oder je ostal v vesolju kot teren znotraj dneva, ker se je združitev Ethereuma zaključila, kar je najlažje sprožiti razprodaja, ki je Ether (ETH)/BTC popeljala v smeri tritedenskih najnižjih vrednosti.

ETH/BTC 1-dnevni grafikon sveč (Binance). Dobava: TradingViewMed nezadovoljnim razpoloženjem so trgovci in analitiki potrdili majhno nagnjenost da ponovno ocenijo svoje tržne obete.

“Pripovedujem prepričan s scenarijem hitre črpalke do 23k na BTC in 1434 na ETH in kolosalno deponijo od tam,« je zapisal Il Capo iz Crypto in ponovil dolgoletno teorijo:

“Čas bo svetoval.” Opozorilo, da težava »ne vidi preprosto ,« je medtem standardni mit CryptoBullet zahteval vračilo 85-interval, ki prenaša zmerno (MA) v bikovsko rast na 4-urnem grafikonu.

— CryptoBullet (@CryptoBullet1) September 16, 806 Zvišanja cen Fed bodo kazala na padec delnic – Dalio Po dodatnem dnevu izgub na ameriških delnicah je medtem vlagatelj Ray Dalio potegnil nekaj novih medvedjih zaključkov o tem, kaj bo sodobno inflacijsko ozračje kazalo na trge.

Povezano: trgovci z Ethereumom so skrajšali znamko ETH v številkah dokumentov v prihodnosti združitve — 50% zrušiti naprej?

V svoji najbolj objava sodobnega spletnega dnevnika, objavljena sep. 10, Dalio je napovedal, da jih bo mešana težava delnic stala 59% njihovega trenutnega vrednotenja.

»Pogon navzgor strastnih stopenj bo obesil dve obliki neželenih stranskih učinkov na sredstva stroški: 1) sedanja cena znamke prick in 2) upad dohodkov, ki jih ustvarijo viri zaradi šibkejšega gospodarskega sistema. Zdaj bingljamo, da vidimo na vsakem,” je pojasnil:

” Kakšne so vaše ocene za to? Ocenjujem, da bo dvig stopenj navzgor s priključka, ki ga imajo na približno 4,5 pc, imel približno 19 pc negativen vtis o lastniških stroških (zmerno, kljub neizpodbitni resnici, da je bolje za vire z daljšim trajanjem in veliko manj za tiste s krajšim trajanjem) v koraku s sedanjo blagovno znamko prick ohraniti blagovno znamko in približno 13 pc negativen vtis zaradi padajočih dohodkov.”To bi lahko pomenilo možnost vse do prek visoko koreliranih kripto trgov, pri čemer bi Bitcoin tako dosegel cilj na razponih, ki so bližje $13,.

Kot je poročal Cointelegraph, ta količina trenutno ni tuja na radarju dolgoročnih napovedovalcev.

Th Zvezne rezerve naj bi dosegle dodatno 75-temeljna točka strastnega dviga cen na skupščini Zveznega odbora za odprte trge (FOMC) naslednji teden z nekaterimi udeleženci na trgu celo čakam 91 temeljni vidiki, glede na informacije iz instrumenta CME FedWatch.

Grafikon možnosti ciljne cene Fed. Dobava: CME NeighborhoodTukaj izražena stališča in mnenja so v celoti ta avtor in sestavite zdaj v bistvu ne posnemata stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nabavna in prodajna pot vključuje možnost, velika verjetnost je, da se boste, ko se boste odločali, osredotočili na vedenje svojega osebnega študija.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -