15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Znani analitik ceno Bitcoin v višini 43 tisoč dolarjev imenuje "logična"

Znani analitik ceno Bitcoin v višini 43 tisoč dolarjev imenuje “logična”

Trenutna cena BTC-ja ni presenečenje glede na nedavne osredotočenosti na podporo in odpor, pravi ustvarjalec pasov Bollinger John Bollinger.

12493 Skupaj ogledov

36 Skupaj delnice

Famous analyst calls $43K Bitcoin price 'logical'

Bitcoin je morda izgubil 35% od najvišjih najvišjih vrednosti $ 64, 500, vendar je njegova trenutna cena dejansko “logična”.

Tako meni veteranski analitik John Bollinger, ustvarjalec trgovanja z pasovi Bollinger indikator.

Bollinger: Trenutna cenovna akcija “lahko pove veliko”

V tvitu maja 18, Bollinger, ki je dobro znan kot vir analize Bitcoin (BTC) kljub desetletjem v trg, pozval k umiritvi po novi volatilnosti.

“~ 43, 000 je tisto, kar imenujemo logična raven za $ BTCUSD . Opredeljena je z januarskim vrhom in marčevskim koritom, «je pojasnil.

“Cenovno delovanje na logičnih ravneh lahko pametnemu trgovcu / analitiku pove, ki je zelo pozoren.”

Bollinger se je skliceval na prejšnjo najvišjo vrednost Bitcoina, ki je znašala okoli $ 42, 000, kar je tudi raven, na kateri se je odbila v začetku marca med drugo uvedbo.

BTC / USD 1-urni diagram sveč (Bitstamp) z pasovi Bollinger. Vir: TradingView

Kot je maja poročal tudi Cointelegraph 18, goriščna stopnja je nekaj naravnega podpornega črta v pesku – predstavlja povprečje 35% popravek z visokega, kar je Bitcoin videl v celotnem njegova zgodovina.

Tudi za bolj medvedje glasove pomen $ 42, 000 ni mogoče znižati. Med njimi je bil tudi CNBC rednik Carter Worth, ki je napovedal, da bi nadaljnji premik za BTC / USD par lahko poslal do $ 29, 000.

Tu ni nobenega medveda

Medtem indikator pasov Bollinger še naprej natančno sledi BTC / USD. Njeni omejevalni in razširitveni pasovi so uspešno imenovali epizode nihanja cen navzgor in navzdol, vključno s potezami preteklega tedna. Pasovi so pritrjeni okoli 20 – dnevno preprosto drseče povprečje z enim standardnim odklonom.

Tudi sam Bollinger je imel trenutke jasnovidnosti cen Bitcoinov.

Z izjemo zaskrbljenosti trgovcev zaradi Kitajske, ki povečuje prodajni pritisk, je Bitcoin na splošno v odpornem razpoloženju – številni drugi kazalniki in analitiki pa ostajajo bikovski v prihodnosti.

“Bitcoin je še vedno na pravi poti, kot vedno. Videli smo neverjetno bikovski mesec ali dva naprej,” je maja dodal Danny Scott, izvršni direktor borze CoinCorner 05, primerjava 1200 s prejšnjimi bikovskimi cikli.

Prejšnji članekMicroStrategy kupi dip in pridobi 10 milijonov dolarjev Bitcoinov
Naslednji članekV najnovejši raziskavi BofA je bil “Long Bitcoin” izbran kot najbolj obljudena trgovina

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments