9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Znanstveni urad Bele hiše se pojavi pri doseganju kriptovalute glede domačega vremena, brez podatkov o redkih zapisih

- Advertisement -

Zadrega Bele hiše v zvezi s politiko znanosti in sposobnosti doseže mešane zaključke o kriptovaluti in domačem vremenu, v smeri ozadje hitre tehnološke zamenjave.

480 Celotni ogledi

6 Celotne delnice

Zadrega Bele hiše glede dela znanosti in sposobnosti Politika (OSTP) je pretehtala vpliv kriptovalute na okolje in vitalnost v Združenih državah Amerike ter odkrila, da kriptovalute nujno prispevajo k porabi vitalnosti in emisijam toplogrednega bencina (GHG). Priporoča spremljanje in zakon kot odgovor.

Pripoved, ki je bila objavljena 8. septembra, se je izkazala za najsodobnejšo, da bi se vrnili iz ZDA. Izjava predsednika Joeja Bidna marca o prihodu digitalne lastnine. EO je OSTP zadolžil za preiskavo uporabe vitalnosti, povezane z digitalno lastnino, primerjavo te uporabe z različnimi izdatki vitalnosti, preiskovanje uporabe veščin verige blokov za lajšanje naravne vremenske varnosti in oblikovanje strategij za zmanjšanje ali ublažitev vpliva digitalne lastnine na okolje.

The gape je odkril, da kripto lastnina izvaja približno 00 milijard kilovatnih ur vitalnosti na tristo petinšestdeset dni znotraj ZDA, kar je 38 % globalnega dokončanega. Zaradi pomanjkanja nadzora je odlično obračunavanje vitalnosti postalo nevidno več. Pripoved je kljub temu podprla tradicijo ustvarjanja ustvarjalnih primerjav uporabe vitalnosti in trdila, da so kriptovalute kriva za precej večjo uporabo vitalnosti v ZDA kot domači računalniški sistemi, vendar veliko manj kot domače razsvetljave ali hlajenje. Nadalje:

»Opomba, da so primerjave prefinjene, Visa, MasterCard in American Particular mešane porabil veliko manj kot 1 % električne energije, ki sta jo porabila Bitcoin in Ethereum v istih tristo petinšestdesetih dneh, nobena tema ne bi nenehno obdelovala preferenc transakcij v verigi in podpirala širše delovanje podjetja.« Visoka poraba vitalnosti izčrpava omrežja in zvišuje cene vitalnosti, o čemer govori pripoved. Izkazalo se je, da je značilnost dokazila o delu vložek v porabo vitalnosti kripto sredstev očitno pomembna, saj se je izkazalo za neizpodbitno resnico, da spremembe v uporabi mehanizma soglasja in ves nenaden razvoj discipline izvirajo iz napovedovanja prihodnje uporabe vitalnosti, ki ni več navidezno. tako urejeno.

Povezano: Pisarna Bele hiše išče javno idejo o vremenskih posledicah kriptodomačin

Vsaj , o katerem je govorila pripoved: »Rudarjenje kriptosredstev uporaba električne energije iz omrežja ustvarja emisije toplogrednega bencina – razen če rudarjenje omogoča čisto vitalnost.« Pripoved je dodatno ponudila primere vadbe veščin blockchain za distribucijo vitalnosti in podporo okoljskim (ogljičnim) trgom. Pripoved je preučila nekatere rešitve za izboljšanje uporabe vitalnosti kriptosredstev, na primer zaradi uporabe nasedlega metana, druge, ki cenijo preoblikovanje kolateralne toplote kripto rudarjenja, pa niso bile verjetne.

Pokončno v iz Belega House OSTP – »Rudarjenje kriptosredstev, ki namešča opremo za uporabo odzračenega metana za pridobivanje električne energije za operacije, je navidezno bolj olajšanje kot ovira domačih vremenskih ciljev v ZDA.« @thetrocro @jyn_urso @DSBatten

— David Zell (@DavidZell_) 8. september 1200 Strategije pripovedi so bile široko napisane, kot ilustracija:

»Zvezne agencije bi lahko mirno predstavile tehnično pomoč in spodbudile sodelovanje z državami, skupnostmi, nadomestno kriptosredstvo, drugi pa za reševanje lepih zahtev okoljske učinkovitosti, ki v osnovi temeljijo na dokazih.« Druge strategije so vključevale ocenjevanje in izvajanje zanesljivosti vitalnosti v nežnih projektih kripto rudarjenja, učinkovitost vitalnosti atmosfere zahteve ter primerjati in spremljati.

Pripoved OSTP je razumna ena od 5, ki bo objavljena v istem tednu. Ministrstvo za pravosodje je junija objavilo pripoved o krepitvi izvrševanja pravil po vsem svetu, za katero je pooblaščen EO, ministrstvo za finance pa je julija poročalo o okviru za sodelovanje po vsem svetu.

93003

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -