15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Znižanje cene bitcoinov pod 40 tisoč dolarjev stane Tesli skoraj 100% dobička...

Znižanje cene bitcoinov pod 40 tisoč dolarjev stane Tesli skoraj 100% dobička BTC

Elon Musk ima lahko jajce na obrazu, potem ko njegovi komentarji učinkovito izbrišejo ves denar, ki ga je njegovo podjetje zaslužilo od nakupa Bitcoinov.

16996 Skupno ogledov

16 Skupaj delnice

Bitcoin price dip below $40K costs Tesla nearly 100% of its BTC profits

Bitcoin (BTC) je padel pod $ 40, v sredo kot medvedje razpoloženje je še naprej narekovalo smer cen, zaradi česar je trg kriptovalut izgubil $ 350 milijardna vrednost.

BTC / USD 1-dnevni diagram sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Analitiki se umirijo ob zadetkih BTC / USD 15 – najnižje tedne

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so spremljali BTC / USD, ko so znašali najnižje $ 31, 350 pred odbijanjem višje.

Po tednu zaporednih padcev je sredino padanje Bitcoina postavilo na najnižjo raven od začetka februarja in 40% pod najvišjo vrednostjo vseh časov.

“Bitcoin postavlja nove najnižje vrednosti, verjetno kupi več kmalu, «je priljubljeni trgovec Scott Melker povedal sledilcem na Twitterju v objavi, ki je zaznamovala nasprotno mirno razpoloženje med veterani na trgu.

Kot poroča Cointelegraph, so bili tisti, ki so bližje podatkom, sploh ng, vendar medvedast ves teden in celo pod $ 40, Cena BTC jim ni zmogla duha.

“16, 835 Bitcoin umaknjen iz menjalnic v zadnji 05 minut, «je med pisanjem zapisal analitik Lex Moskovski.

“Nekdo kupuje strah.”

Tabela obsega dviga Bitcoin menjave. Vir: Lex Moskovski / Twitter

Tesla piha svoje bitkoinsko bogastvo

Drugje je bil v središču pozornosti direktor podjetja Tesla Elon Musk. Po prevzemu krivde za nestanovitnost v zadnjih dneh se je Musku zdelo, da je s svojimi pripombami sebe in svoje podjetje stalo več kot večina drugih.

Z njegovo vrnitvijo pod $ 40, , Bitcoin je tako v sredo trgoval skoraj po isti ceni kot tisti, pri katerem je Tesla kupil 1,5 milijarde dolarjev.

Njegova napoved je bila objavljena 8. februarja, nekaj tednov po verjetni transakciji. Kljub temu je njen dobiček od BTC-ja, ki je nekoč znašal več kot celotna zgodovina izdelave električnih avtomobilov, izhlapel.

“Po 8. februarju smo odprli ceno $ 36 K, ko je Tesla objavil bitcoin, «je povzel ustvarjalec modela delnic do pretoka PlanB.

Glede na za spremljanje virov Bitcoin Treasuries je bila Teslina zaloga vredna nekaj več kot 1 USD. 72 milijard v času pisanja.

PlanB je bil eden od najglasnejših kritikov Muska, ki so se jim pridružili še liki, kot je Saifedean Ammous, avtor Bitcoin Standard .

Za razjasnitev špekulacij Tesla ni prodal nobenega bitcoina

– Elon Musk (@elonmusk) maj 17, 2021

Musk je s svoje strani potrdil da Tesla še ni prodal nobene dodelitve.

59273

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments