18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zobozdravstvena klinika v Ontariu za sprejem kriptovalut za svoje storitve

Zobozdravstvena klinika v Ontariu za sprejem kriptovalut za svoje storitve

Dental Clinic in Ontario to Accept Cryptocurrency for Its Services

Southdown Dental, klinika v Mississauga, Ontario, uvaja novo možnost plačila . Bolniki bodo lahko kmalu za svoje storitve plačevali s kriptovaluto. V zobozdravstveni kliniki pravijo, da bo za kakršen koli postopek, od rednih pregledov do otroških aparatov, potreben digitalni denar.

Kanadska zobozdravstvena klinika izpolnjuje naraščajoče povpraševanje po sprejetju kripto

Zobozdravstvena klinika stopa v kripto svet, da bi se lotila “naraščajočega pozitivnega občutka do kriptovalut.” Njeno vodstvo je opozorilo na večjo uporabo digitalnih kovancev v kanadski potrošniški in storitveni industriji. Kriptovaluta uporabnikom ponuja avtonomijo, znižuje provizije za transakcije in olajšuje hitra in enostavna plačila, je poudarila klinika v sporočilu za javnost.

Southdown Dental zagotavlja storitve prebivalcem Mississauge in the Greater Toronto Area, v najbolj naseljeni kanadski provinci Ontario. Klinika, ki je bila ustanovljena leta 1989, se ponaša s tem, da je ” inovacije “na področju zobozdravstva, z uporabo najnovejših razpoložljivih tehnologij, da svojim pacientom zagotavljajo najboljšo oskrbo. V zobozdravstveni kliniki so navedli:

Glede na povečanje uporabe kriptovalut je Southdown Dental navdušen, da je del tega gibanja in izpolnjujejo naraščajoče povpraševanje Kanadčanov po večjem sprejemanju kriptovalut.

Tudi v zobozdravstvenem centru so priznali, da veliko pacientov nima popolno kritje nekaterih dražjih postopkov. In v teh nepredvidljivih časih, pravijo na kliniki, bodo morda želeli obdržati gotovino na svojih bančnih računih in namesto tega porabiti nekaj svojih kripto imetnic. Z izjemo nedavnega popravka trga vrednost kriptovalut narašča od lani.

Od rednih pregledov do kirurgije in opornikov – pacienti lahko vse plačajo s kriptovalutami

Southdown Dental svojim strankam ponuja, če jih potrebujejo, financiranje različnih plačilnih načrtov, in različne možnosti plačil, ki zdaj z dodajanjem kriptoplačil postanejo še večje. V sporočilu za javnost niso omenjeni podprti kovanci, dr. Kal Khaled, solastnik klinike, pa je zagotovil:

Ne glede na to, ali gre za reden pregled, kirurški poseg ali bravice, bodo naši pacienti lahko naprej izbirali tradicionalne načine plačila ali kriptovalute.

“To je vznemirljiv premik, ki je bila prva kanadska zobozdravstvena klinika, ki je skočila na novo ozemlje, ki bo našim pacientom v zelo negotovem času ponudilo nove možnosti,” je dodal njegov partner, dr. Bob Vavaroutsos.

Glede na poročilo kanadske lokalne tiskovne hiše Daily Hive, ki navaja podatke Coinmap, klinika za zobno higieno Downtown v Torontu sprejema tudi kriptovalute. A četudi Southdown Dental ni prvi v tem sektorju, ki je prevzel kripto, je to zagotovo med pionirji.

Ali poznate druge zobozdravstvene klinike, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Standard Chartered Bank Launching Cryptocurrency Exchange and Brokerage

Artists Plan to Erect a Bronze Satoshi Nakamoto Statue in Budapest to Honor Bitcoin's Creator

Oznake v ta zgodba

oklepaji, pregledi, kovanci, kripto, kripto plačila, kriptovalute, plačila s kriptovalutami, zobozdravstvo, zobozdravstvena ambulanta, zobozdravstvene storitve, zobozdravstvena kirurgija, digitalne valute, zdravstveni računi, Southdown Dental

Zasluge za slike 1390790267: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene o noly. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments