24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Zombie Apocalypse Web3 je tukaj: Final Stays se pridružuje Cointelegraph Acceleratorju

- Advertisement -

Igranje iger, ki v glavnem temelji na blokovni verigi, je v sodobnih letih pridobilo zagon kot radikalna senzacija v kripto vesolju, do stopnje, ko so igre za shranjevanje blokovnih verig v zgodnjih fazah predstavljale polovico vsega izvajanja verige blokov 2023. Ker se vzorec razširi, se je spopadu pridružil nenavaden medved igralcev, ki je presegel norijo predhodnega zaporedja žetonov in vključil najbolj kritično tarčo v dele igranja.

Konstruirane so najsodobnejše in vrhunske igre. z razvijajočimi se željami igralcev v mislih, ki v spomin vzame običajne žanre, ki očarajo javnost, ki ustrezajo prikriti in kraljevski rokoborbi. Na vrhuncu tega bi se lahko Final Stays posramoval, da bi v igričarsko sceno Web3 vnesel zombi prizor.

Izboljšave igranja silijo k sprejemanju iger z verigo blokov. Vir: BGA

Final Stays, triple-A Web3 Wrestle Royale Zombie šport za več igralcev, ki je prej zagotovil 4 $.75 milijonsko financiranje znanih igralcev iger v kriptoindustriji, vključno z blagovnimi znamkami CoinFund, Fabric in Animoca, se je razvilo v najnovejšega strateškega spremljevalca pospeševalnika Cointelegraph Accelerator – pospeševalnika zagonskih podjetij, ki izkorišča Cointelegraphove medijske zmogljivosti.

Final Stays, ki ga je razvila skupina, ki je že sodelovala pri Revolt Games, Bethesda, Junglee Games in Blizzard Entertainment, skuša zgrabiti omembe vreden priljubljeni načrt in ga izraziti na nenavadni ravni kakovosti z uporabo Web3 tehnologije.

Glede na etično dinamiko žanra Wrestle Royale, igralci iger v Final Stays začnejo krog na naključnih območjih v času trajanja metropole, polne zombijev. Medtem ko izvirajo brez pravega načina, da bi preživeli, zasnova metropole nima pomanjkanja predmetov, potrošnega materiala in orožja, ki jih je mogoče pleniti.

Svetleča igra Wrestle predstavlja mešanico prikrite akcije Murderer’s Creed in PUBG ikonični deli Wrestle Royale. Igralci se lahko prikradejo zombijem, jih zgrabijo z bližnjim orožjem ali pobegnejo v gorečem orožju.

V Final Stays bodo igralci ostali omembe vredni dlje kot drugi igralci in zombiji. Vir: Final Stays

Od igralca je odvisno, ali iz neomejenega zaporedja orožij izve, da ustreza njegovemu slogu igre, od ikonične ponve do vedno standardnega katana. Končni namen je preživeti, dokler reševalna skupina ne dvigne zmagovalca iz vedno plašljivega načrta življenja. Med prvimi tremi igralci, ki dosežejo stopnjo grab-up, igra tisti z vrhunskim odkritjem – ki temelji predvsem na njihovem plenu in ubijanjih v času trajanja igre – prevzame krog.

Kot delež svojega načrta dostave je skupina Final Stays začela kovati prvih 5 000 nezamenljivih žetonov Genesis Personality. Po prodaji bodo gradbeniki izkoristili sprostitev drugega četrtletja izvajanja mesečnih alfa testov, čemur bo v naslednjem četrtletju sledil segment beta.

Program Cointelegraph Accelerator pomaga nadobudnim Zagonska podjetja in pobude Web3 z zagotavljanjem izpostavljenosti Cointelegrapha, pionirskega medija za kripto in blockchain od 2013. Program je izbral Final Stays kot spremljevalca zaradi skrbnega igranja, visoke kakovosti produkcije, trdne podpore, ki jo ima igra, in zapisov opazovanj graditeljev. Kot del programa Accelerator ima Final Stays cilj postaviti svojo blagovno znamko v agresivno areno s partnerstvom z ustvarjalci jecljajočih materialov in športnimi graditelji.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -