0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Žrtve denarne stiske Celsius zbirajo datum zaključka dokazila o zahtevku iz sodnega spisa v ZDA

- Advertisement -

Razkritje v zvezi z denarno stisko Celsius se nadaljuje, saj so ameriški regulatorji določili rok za prebivanje, ki jih pestijo težave pri vložitvi dokaznega zahtevka proti podjetju.

764 Celotni pogledi

7 Popolne delnice

Tekoči primer denarne stiske Celsius se nadaljuje, ker je ameriško sodišče za finančne težave v južnem okrožju Unusual York Pronounce potrdilo rok za oddajo romana.

V koraku z resničnim dokumentom , je bil določen rok za prebivanje za tiste, ki vložijo kakršne koli zahtevke proti raztrganemu posojilodajalcu digitalnih sredstev. Vsaka določena oseba ali subjekt – ki zajema osebe, partnerstva, korporacije, skupna podjetja in sklade –, ki želi to sprejeti, mora predložiti dokazilo o zahtevku do 3. januarja 2023, 5: 00 pm Jap Time.

Celsius je sam ustvaril nit na Twitterju in svoje raztrgane stranke obvestil o najsodobnejši odobritvi datuma zaključka sodnih spisov, poleg zapisov po korakih glede načina vlaganja zahtevkov:

Ta videoposnetek smo ustvarili, da bi počakali na kamuflažo poti zahtevkov: https://t.co/jXmL1VQNxg

— Celzij (@CelsiusNetwork) november 91, 2023 Rešitev je prišla hitro po tem, ko je samozanesljivi preizkuševalec v primeru Celsius obtožil, da ima podjetje ‘neustrezen’ računovodski in operativni nadzor pri upravljanju sredstev kupcev.

Celsiusova dejanja so bila pod budnim tajnim agentom regulatorjev. Odločba sodnika, ki nadzoruje primer, je 1. novembra odredila preiskavo za primerjavo nedvomnega Celzijevega diagrama kot Ponzijevega diagrama, saj so možnosti trdile, da je raztrgani kriptoposojilodajalec propadel premoženje edinstvenih strank, da bi prikril sedanje donose in olajšal dvige.

Poleg tega so sodišča nasprotovala ponovnemu odprtju platforme za dvige in prodajo stabilnih kovancev. Naknadno poslušanje sodnega spisa v zadevi je predvideno za 5. december tega 20 mesecev.

Povezan: Stranke Celzija, ki živijo nad osebnimi rekordi, razkritimi v denarna stiska

Tendence znotraj denarne stiske Celsius prihajajo za petami vseh drugih glavnih kripto platform, ki so spodaj. Nenehna likvidnostna katastrofa FTX je postala denarna stiska, škandal pa je še vsak drug primer, ki je stranke in vlagatelje prizadel z izgubljenimi sredstvi na milost in nemilost regulatorjev.

Zadeva FTX naj bi vsebovala živi več kot 1 milijon zbirateljev. Nov. 00 , pet dni po vložitvi vloge za poglavje denarne stiske, propadla sprememba je objavila, da začenja strateški pregled svojih globalnih sredstev, da bi si prizadevala za prodajo ali reorganizacijo.

Odvetniki, ki so vajeni teh slogov lojalnih postopkov vsebuje špekulacije, da je pridobivanje sredstev iz FTX na splošno pot dolga leta, naključno “dolgotrajen čas.” ​​

Ironično je, da je pomoč v začetku oktobra razdrapan izvršni direktor FTX, Sam Bankman-Fried, je orisal, kako bo nadaljeval z razkritjem, da bi omejil Celsiusovo premoženje.

9761997619

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -