14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Župan Miamija je Bitcoin kupil po tem, ko je kongres sprejel 1,9...

Župan Miamija je Bitcoin kupil po tem, ko je kongres sprejel 1,9 milijona dolarjev računov za spodbude

Župan Miamija Francis Suarez pravi, da ima v lasti Bitcoin in Ether, vendar je bil preveč zaposlen, da bi lahko kupil nedavni dip.

4717 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Miami mayor bought Bitcoin after Congress passed $1.9T stimulus bill

Francis Suarez, kripto prijazen župan mesta Miami, je morda še utrjeval svoj status zagovornika kriptovalut.

Ko je Suarez v programu CNBC Squawk Box nastopil v programu ima tako Bitcoin (BTC) kot Ether (ETH).

“Sem lastnik #bitcoina in imam #ethereum,” pravi @FrancisSuarez. “Dip še nisem kupil, načrtujem pa. Preveč sem bil zaposlen.” pic.twitter.com/xdKpghIRR5

— Squawk Box (@SquawkCNBC) 3. junija, 2021

Po Suarezovih besedah ​​je BTC in ETH kupil takoj po sprejetju senata ZDA 1,9 bilijona dolarjev dražljajev za nadaljnjo COVID – 19 olajšanje že v začetku marca.

Za Suareza je sprejetje zakona inflacijo postalo neizogibno in izjavilo: “Takrat sem vedel, da je inflacija neizogibna in da Morala je obstajati nekakšna varovalka. «

Množična državna poraba za spodbujanje gospodarskega okrevanja še naprej spodbuja inflacijo in denarno oslabitev se boji, da bo Bitcoin preživel kot sposobnost varovanja pred tveganjem. .

V času sprejemanja računa za spodbude se je Bitcoin povečal mimo dolarjev 54, na poti, da doseže trenutno najvišjo vrednost nad $ 64, 000. BTC je skupaj s kripto trgom maja doživel velike izgube, saj so cene žetonov skoraj padle 50% na splošno.

Suarez je dejal, da trenutnega padca ni mogel izkoristiti, in dodal:

“Dip še nisem kupil, vendar ga nameravam. Pravkar sem bil preveč zaposlen; Preveč sem delal. «

Tudi Miami hitro postaja glavno kripto središče v ZDA, s podjetjem tveganega kapitala Borderless Capital, ki napoveduje $ 25 – milijon skladov za zagonska podjetja s sedežem v mestu.

Od nočnih klubov do plačil davkov se zdi, da posvojitev kriptov po mestu narašča s hitrostjo, saj župan je celo februarja pozval k postopni zakonodaji o kriptovalutah.

Odtis Miamija v pokrajini kriptovalut je videti kot nov zagon, saj mesto gosti Bitcoin 2021 konferenca. Kongresniki, izvršni direktorji, zvezdniki in kriptografi so med preostalimi 50, 000 pričakovana kripto zvesta za milost dogodka.

Prejšnji članekPodjetje, ki ga podpira Mike Novogratz, je objavilo kripto investicijski sklad v višini 100 milijonov dolarjev
Naslednji članekPotrebna je posebna delovna sila, ko tečaji kripto in veriženja blokov vstopijo na fakultete

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments