24.4 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zvezdnik filma "Tiger King" in obsojeni zlorabitelj živali Joe Exotic je iz...

Zvezdnik filma “Tiger King” in obsojeni zlorabitelj živali Joe Exotic je iz zapora izstrelil NFT

Dražba “Uradni Tiger King NFT” se bo v petek začela na večji tržnici žlahtnih žetonov Mintable.

1200 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

'Tiger King' star and convicted animal abuser Joe Exotic to launch NFT from prison

Industrija nefungičnih žetonov še ni končana, saj Tiger King zvezda Joe Exotic naj bi s svojo zunanjo pomočjo sprožil lastni padec NFT iz zapora.

V New Yorku ustanovljen kriptovalutni klub v slavni prostor NFT z dražbo v imenu nekdanjega upravljavca živalskega vrta in televizijske zvezde Josepha Maldonado-Passagea, poklicno znanega kot Joe Exotic.

S podporo Rozenfeld Meyer & Susman odvetnik za zabavo Brad Small, obsojeni zlorabitelj živali namerava prodati nekaj svojih stvari skupaj z digitalnimi predmeti in žetoni iz zveznega zapora v Fort Worthu v Teksasu. Med fizične predmete spadajo najljubša pištola in kubura Maldonado-Passage, jakne, ki se pogosto nosijo na Tigrovem kralju in verodostojni avdio posnetki iz zapora.

Od petka naprej lahko javnost licitira za “Uradni kralj tigra NFT” dražba, ki jo bo gostila glavna tržnica Mintable z neznanljivimi žetoni. Zmagovalci dražb bodo pridobili fizične predmete z avtentikacijskimi papirji in 3D digitalnimi modeli vsakega opredmetenega zbirateljskega predmeta.

“The Tiger King “je bil obsojen zaradi več kaznivih dejanj, med drugim zaradi umorov in kršenja zakonov, ki ščitijo ogrožene vrste. Maldonado-Passage je ubil pet tigrov, da bi naredil prostor za druge mačke v svojem živalskem vrtu v Oklahomi. Prav tako je bil obsojen zaradi nagovarjanja dveh morilcev za uboj njegova zaprisežena sovražnica, lastnica svetišča za živali, Carole Baskin.

Po navedbah National Geographica je Maldonado-Passage celo poskušal nezakonito prodajati mladiče levov po telefonu, kakršen je bil čaka na sojenje v zaporu okrožja Grady.

Maldonado-Passage gleda na padec NFT kot na priložnost, da se vrne svojim zvestim oboževalcem. “Super je imeti glas prek tehnologije veriženja blokov in v čast mi je, da sem prvi, ki uvede VEČ slavnih NFT-jev,” je dejal in dodal: “Ne glede na to, ali me imate radi ali sovražite zaradi tega, kar mislite, da sem naredil, ni nobenega dvomim, da si vsi želijo del Tigrovega kralja! “

Več izvršnih direktorjev in ustanovitelj Peter Klamka je dejal, da bo pobuda podjetju pomagala pri splošnem sprejemanju tehnologije veriženja blokov, pri čemer ugotavlja, da industrija NFT ljudem omogoča dostop do verodostojnih unikatnih izdelkov, do katerih sicer ne bi mogli dostopati. “Ni boljšega načina, da bi v glavno tehnologijo vključili tehnologijo veriženja blokov, kot da bi se navezali na znane obraze in imena,” je opozoril Klamka.

Več se ni takoj odzvalo na prošnjo Cointelegraph za komentar.