2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zvezdnik nogometne lige Major League Kieran Gibbs razkriva načrte za pretvorbo 50...

Zvezdnik nogometne lige Major League Kieran Gibbs razkriva načrte za pretvorbo 50 % svoje plače v Bitcoin

Major League Soccer Star Kieran Gibbs Reveals Plans to Convert 50% of His Salary Into Bitcoin

Inter-Miami CF ( Zvezdnik IMCF) Major League Soccer (MLS) Kieran Gibbs je napovedal, da namerava igralec polovico svoje plače pretvoriti v bitcoin. Gibbs bo uporabil kriptofinančno podjetje XBTO, da bi pretvoril svojo plačo in se izognil visokim honorarjem.

Inter- Levi branilec Miami CF Kieran Gibbs bo polovico svojega zaslužka pretvoril v bitcoin

Igralec MLS Kieran Gibbs je napovedal, da namerava polovico svoje plače pretvoriti v bitcoin (BTC). Gibbs igra kot levi branilec za IMCF in je konec marca napovedal svojo odločitev, da bo igral za ekipo v lasti Davida Beckhama 720. Gibbs, 31, bo decembra uporabil kriptofinančno podjetje XBTO 2021 za pretvorbo % njegove plače v USD v BTC. XBTO pravi, da Gibbsu ne bodo zaračunavali provizije za konverzijo, sredstva pa bodo poslana v njegovo denarnico za bitcoin.

XBTO pravi, da ima veliko izkušenj pri ukvarjanju s kompleksnimi kripto konverzijami in pridobivanjem dostop do likvidnosti. Podjetje poudarja, da ima tudi lastno rudarsko operacijo, skladno z ESG, ki podjetju omogoča dostop do sveže izkopanih bitcoinov. V izjavi, poslani Bitcoin.com News, je zvezdniški levi branilec Gibbs pojasnil, da že nekaj časa podpira bitcoine.

»Saj sem oboževal bitcoin in kriptoprostor že nekaj časa in verjamem, da imajo sposobnost razbiti ogromne družbene in ekonomske ovire – kripto je za vsakogar,« je podrobno povedal Gibbs. “Upam, da lahko moje partnerstvo z XBTO okrepi ozaveščenost in izobraževanje o kriptovalutah in njihovem ogromnem potencialu za pozitiven vpliv na globalne družbe,” je dodal nogometaš.

Gibbs sledi množica športnikov, ki se obračajo na kriptovalute. Številni posamezniki, kot so quarterback Green Bay Packers Aaron Rodgers, ofenzivni vodja Caroline Panthers Russell Okung, Los Angeles Angels Shohei Ohtani, argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, ameriški profesionalni dirkač z delniškimi avtomobili Landon Cassill, tekač New York Giants Saquon Barkley in mnogi drugi so izbira plačila v kriptovalutih za tržne posle ali konverzije plač.

Oznake v tej zgodbi

Aaron Rodgers, športniki, Bitcoin, Bitcoin (BTC), pretvorba bitcoin, BTC, pretvorba, kripto, kripto sredstva, kriptovaluta, digitalna sredstva, digitalne valute, Landon Cassill, lionel messi, russell okung, Saquon Barkley, Shohei Ohtani, pretvorba USD, XBTO, platforma XBTO

Kaj menite o levem boku IMCF Kieran Gibbs, ki namerava preoblikovanje 619% njegove plače v bitcoin? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ Collapses

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments