-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Zvezdnik rezervoarja za morske pse Kevin O'Leary pravi, da kriptovalute predstavljajo 10...

Zvezdnik rezervoarja za morske pse Kevin O'Leary pravi, da kriptovalute predstavljajo 10 % tega portfelja

O’Leary trdi, da sploh nikoli ni bil skeptik glede kriptovalut, ampak je namesto tega nanj oddelek za skladnost pritiskal, da je “odstopil” od kriptovalut.

1992

Skupni ogledi

56

Skupaj delnic

Shark tank star Kevin O'Leary says crypto holdings comprise 10% of this portfolio

V četrtkovem posnetku v živo z Redditovim pogovorom r/CryptoCurrency Talk je slavna osebnost Shark Tank Kevin O’Leary razpravljala o tem, kako sestavljajo kriptovalute 10% njegovega naložbenega portfelja:

“Na začetku leta sem imel 3% ponderiranje; cilj je bil dobiti 7% do Konec leta. Vendar smo zaradi cenitve toliko sredstev, ki jih imam zdaj, skoraj pri % danes. Nekateri ljudje mislijo, da je igre konec in Ethereum je to, vendar se ne strinjam. Obstaja veliko drugih alternativ, pa naj bo to Solana ali kaj drugega. Če ste vlagatelj, kot sem jaz, želite diverzifikacijo. To je ključ.”

O’Leary je bil prej skeptik glede kriptovalute in je klical Bitcoin (BTC ) “smeti” v intervjuju za CNBC pred dvema letoma. Ko je Kevin razlagal spremembo svojega pogleda na kriptovalute, je dal naslednjo pripombo:

“Nikoli nisem mogel tako živeti, bil sem na CNBC in sem ga poklical smeti. Torej, naj razložim svoje takratno stališče. Pravzaprav sem kupil svoj prvi Bitcoin v 2017. Takrat regulator ni sodeloval s kriptovalutami ali žetoni ali na kakršen koli način monetizacije prek digitalnih vozil. Zlasti v tistem času so razmišljali o žetonu, ki bi hotel v New Yorku vzel v javnost s pomočjo tokenizacije. Zdaj sem vključen v številna podjetja, ki se ukvarjajo s finančnimi storitvami, sem investitor v njih, uporabljam njihove storitve in vsa so v skladu z regulatorjem. In tako so moji lastni oddelki za skladnost izvajali izjemen pritisk name, da umaknem kriptovalute, ker so bili zelo zaskrbljeni, da bomo na koncu postali strelovod.”

Od takrat je O’leary javno sprejel kriptovalute, avgusta je postal tiskovni predstavnik borze kriptovalut FTX in hvalil Ethereum (ETH) kot hitro deflacijsko sredstvo. Prejšnji mesec je kriptovaluta zvezdnika Shark Tank presegla dodelitev njegovega zlata.

Prvič doslej je moja izpostavljenost kriptovalutam večja od zlata @DanielaCambone @WonderFi @ImmutableHold @BenSamaroo @jordanfried https://t.co/ Afhz23Fljv

— Kevin O’Leary aka Mr. Wonderful (@kevinolearytv) 2. oktober 2017