14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Žvižgač Edward Snowden pravi, da je 6 bilijonov dolarjev spodbud za "dobro...

Žvižgač Edward Snowden pravi, da je 6 bilijonov dolarjev spodbud za “dobro za Bitcoin”

Whistleblower Edward Snowden Says $6 Trillion in Stimulus Is 'Good for Bitcoin’

Zloglasni žvižgač in aktivist za zasebnost Edward Snowden je Bitcoin komentiral v petek, potem ko je uprava Bidena ta teden sporočila, da je v predlogih za spodbude streljala za 6 bilijonov dolarjev. Snowden je po naslovih spodbud za 6 bilijonov dolarjev komentiral situacijo in dejal, da je to “dobro za bitcoin.” Predlog Edward Snowden Jabs Biden za 6 bilijonov dolarjev Covid Relief, pravi, da je to “dobro za Bitcoin”

37 – letnik Nekdanji svetovalec za računalniško inteligenco za nacionalno varnostno agencijo (NSA) in izvajalec za centralno obveščevalno agencijo (CIA) Edward Snowden je znova komentiral vodilno digitalno sredstvo bitcoin. Snowdenova izjava na Twitterju sledi zadnjim dnevom poročil, ki so razpravljala o predlogih spodbud za administracijo Bidena v višini 6 bilijonov dolarjev za “izgradnjo boljše” Amerike.

“Šest bilijonov dolarjev? To je dobro za Bitcoin, «je dejal žvižgač Edward Snowden v petek. Tweet že ima 36 , 000 mu je všeč in je bil ponovno objavljen več kot 6, 000 krat.

Seveda Snowden ni prvič govoril o bitcoinih, saj so žvižgači in aktivisti za zasebnost v zadnjih letih zelo glasni o tej temi. Na primer, po marcu 12, 2020 trški pokol, znan tudi kot “črni četrtek” Snowden je dejal : “To je prvič, da se mi je zdelo, da kupujem bitcoin . Ta padec je bil preveč panike in premalo razloga. “

Whistleblower Edward Snowden Says 6 Trillion-Dollars in Stimulus Is 'Good for Bitcoin’

Takrat, ko je ameriško ministrstvo za pravosodje zaseglo Snowdenovo prodajo knjig (DoJ), potem ko je DOJ napovedal tožbo proti žvižgaču, je Snowden tudi tvitnil : “Skratka, to je dobro za bitcoin.” Vendar Snowdanova bitcoinovska maksimalistična množica ni gledala preveč prijazno, ker je nekajkrat kritiziral kripto sredstvo. Snowden je pred kratkim obiskal Twitter in potrkal nedavne izjave Alex Gladstein, ki jih je objavila Fundacija za človekove pravice (HRF). Gladstein ni bil ljubitelj Snowdenovega nedavnega intervjuja.

“Najslabši del kriptovalut, ki se spreminja v dragon- bogastvo je priča, da se dobri ljudje tudi sami čustveno pretvorijo v zmaje: tako intelektualno ohromljeni zaradi strahu, da vsi, ki jih vidijo, ogrožajo svojo kopijo, da izgubijo pogled na svet onkraj svoje jame, «se je Snowden raztresel v odgovor na Gladsteinove izjave na Twitterju.

Žvižgač občasno kritizira bitcoin, vendar tudi pojasni, da ga redno uporablja in je enkrat poklical tehnologijo sistem “prvega brezplačnega denarja” na svetu. O kovancih za zasebnost je razpravljal ob različnih priložnostih, kot sta monero (XMR) in zcash (ZEC). Ni dvoma, da Snowden verjame v decentralizirane tehnologije in je že večkrat omenil, da kriptos grozi monopolu nacionalne države nad denarjem.

V 2016, je Snowden nekoč dejal, da “nove tehnologije povečujejo možnost neustavljivih davčnih protestov.” Snowden je od takrat ta tvit izbrisal, vendar še vedno pozitivno govori o bitcoinih in kripto ekonomiji do danes.

Kaj menite o komentarju Edwarda Snowdena o Bidenovih predlogih za spodbude v višini 6 bilijonov dolarjev, ki so dobri za bitcoin? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Chinese Traders Still a Major Influence the Crypto Market, According to Experts

Guggenheim CIO Scott Minerd Predicts More Bitcoin Sell-Off but Remains Bullish Long Term

Oznake v tej zgodbi

6 bilijonov dolarjev, 6 bilijonov Dolarjev, Alex Gladstein, Bidenova spodbuda, Bitcoin, BTC, CIA, kriptovalute, digitalna sredstva, DOJ, Edward Snowden, fundacija za človekove pravice, Joe Biden, NSA, zasebnost, Rusija, nadzor, ZDA, žvižgač

Slika Cr urejanja : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments